Schildersbedrijf Amsterdam
Sinds 1953
Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam

Vink Schilderwerken staat voor vertrouwen en garantie van kwaliteit
Wilt u uw pand laten schilderen en bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Amsterdam die betrouwbaar is? Dat kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 70 jaar vanaf!

Als schildersbedrijf zijn wij in Amsterdam bezig geweest met het schilderen van een hoekhuis in de grachtengordel van Amsterdam. In Amstelveen zijn we bezig geweest met het schilderwerk buiten aan de kozijnen van een complex met appartementen.

Zo veel diverse soorten schilderwerk vraagt natuurlijk om vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders in Amsterdam kunt spreken. Bekijk het nette werk van onze schilders in Amsterdam en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Het hele jaar door
Niet alleen als het lekker weer is zijn onze schilders aan het werk. Ook onze winterschilder zorgt ervoor dat secuur en goed schilderwerk ook in de koudere maanden gedaan wordt.

Lees meer.

Schildersbedrijf in Amsterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Amsterdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

BEKIJK ONZE REFERENTIES VOOR SCHILDERWERK IN AMSTERDAMUw buiten- én binnen schildersbedrijf in Amsterdam

Onze vakschilders zijn er voor al uw klussen in het buiten- én binnenschilderwerk. Wij krijgen vaak terug te horen van klanten dat zij onze communicatie erg fijn vinden. Zij komen nooit voor verrassingen te staan omdat wij duidelijk laten weten wat wij gaan doen en wat dit zal gaan kosten. Omdat wij klussen zowel binnen én buiten doen, zijn er diverse dingen waar onze schilders rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan het soort verf dat gebruikt wordt.
Opgeleid en erkend
Omdat er bij Vink Schilderwerken enkel opgeleide en erkende vakschilders werken, weet u dat uw pand altijd van een nette en goede verflaag wordt voorzien door een goede schilder. Dus op zoek naar een schilder die u kunt vertrouwen en uw schilderwerk netjes uitvoert? Neem gerust contact op!

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Amsterdam.

Binnen 1 werkdag bericht