Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Amsterdam
Sinds 1953
Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Een betrouwbaar schildersbedrijf in Amsterdam zoeken kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 60 jaar vanaf!

Als schildersbedrijf zijn wij in Amsterdam bezig geweest met het schilderen van een hoekhuis in de grachtengordel van Amsterdam en in Amstelveen zijn we bijvoorbeeld bezig geweest met het buitenschilderwerk aan de kozijnen van een appartementencomplex.

Zo'n grote diversiteit aan schilderwerk vraagt natuurlijk ook vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders in Amsterdam wel kunt spreken. Bekijk het nette werk van onze schilders in Amsterdam en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Het hele jaar door
Niet alleen als het lekker weer is zijn onze schilders aan het werk. Ook onze winterschilder zorgt ervoor dat uw schilderwerk in de koudere maanden goed en secuur gedaan wordt.

Schildersbedrijf in Amsterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Amsterdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Amsterdam - Header Kerkstraat
Rijksmonument binnen en buiten schilderen
Kerkstraat 146, Amsterdam

Zwartmaken in opdracht

2016
Vios Bouw zocht een schildersbedrijf in Amsterdam. De opdracht: een hoekhuis In de grachtengordel van Amsterdam zwart schilderen…van binnen én buiten.
Het pand was er niet zomaar een: een officieel Rijksmonument. Dat was al bijzonder. Evenals de gewenste zwarte kleur.
Nog nooit hadden we muren zwartgeverfd met zogenaamde lijnolieverf. Deze manier van schilderen is uniek voor Amsterdam.
Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. En een nieuw procedé leren doen we graag; een nieuw wapenfeit om toe te voegen aan ons schildersarsenaal.
Naar het resultaat kunnen we blijven kijken: het zwart knalt naar voren. Het maakt het hoekhuis veruit het meest opvallende, in ieder geval van dít deel van de grachtengordel.

Het resultaat

Zwart, imposant
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 1
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 2
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 3
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 4
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 5
Schildersbedrijf Amsterdam - Kerkstraat 6

Schildersbedrijf Amsterdam - Header Kringloop 271-429
Werken op hoge hoogte
Kringloop 271-429, Amstelveen

Schilderen op hoogte

Onderhoud aan het schilderwerk in Amstelveen
Woningcomplex “De Terp” te Amstelveen zocht naar een schildersbedrijf in Amsterdam dat het gehele complex over kon verven. Voor hen was Vink Schilderwerken dat schildersbedrijf.
Buitenschilderwerk heeft veel te lijden; zo ook bij woningcomplex “De Terp”. De balkons waren hoognodig toe aan een nieuw likje verf. Vanwege de omstandigheden buiten en op grote hoogte, heeft verf aan gebouwen veel te lijden. Zo ook in Amstelveen, waar schildersbedrijf Vink Schilderwerken het onderhoud aan “De Terp” heeft uitgevoerd.
Met behulp van een hangbruginstallatie konden we ervoor zorgen dat ook het schilderwerk op de bovenste verdiepingen onder handen genomen kon worden. De hangbruginstallatie zorgt ervoor dat ook op grote hoogte het schilderwerk op een veilige manier uitgevoerd kan worden; veiligheid zou namelijk voor ieder schildersbedrijf het allerbelangrijkste moeten zijn.
Tijdens de werkzaamheden zijn alle balkons en het houtwerk overgeschilderd met een nieuwe laag verf. Het resultaat mag er wezen, ook al zeggen we het zelf: een schitterend en fris aangezicht van het woningcomplex.

Het resultaat

Een fris aanzicht
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 1
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 2
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 3
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 4
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 5
Schildersbedrijf Amsterdam - Kringloop 271-429 detail 6