Kerkstraat 146, Amsterdam
Amsterdam
Kerkstraat 146

Rijksmonument binnen en buiten schilderen

Zwartmaken in opdracht
Vios Bouw zocht een schildersbedrijf in Amsterdam. De opdracht: een hoekhuis in de grachtengordel van Amsterdam zwart schilderen van binnen én buiten.
Het pand was er niet zomaar een: een officieel Rijksmonument. Het schilderwerk diende dus juist en accuraat gedaan worden. Dat was al bijzonder. Daar kwam de gewenste zwarte kleur nog bij. Dit is namelijk geen kleur die je vaak ziet voor buitenschilderwerk.

Lees verder.

Schildersbedrijf in Amsterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Amsterdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Nog nooit hadden we muren zwartgeverfd met zogenaamde lijnolieverf. Deze manier van schilderen is uniek voor Amsterdam.
Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Onze experts houden juist wel van een uitdaging. En een nieuw procedé leren doen we graag. Het is toch weer een nieuw wapenfeit om toe te voegen aan ons schildersarsenaal.
Zoals te zien is, dienden onze vakschilders op hoogte de verflaag aan te brengen. Wij hebben hiervoor alle materialen in eigen beheer. Zo hebben wij de steigers opgezet, zodat elk gedeelte van het pand van een goede verflaag voorzien is. Uiteraard hebben wij na de klus alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Naar het resultaat kunnen we blijven kijken: het zwart knalt naar voren. Vooral ten opzichte van de andere huizen die in de straat staan. Het maakt het hoekhuis veruit het meest opvallende pand. In ieder geval van dít deel van de grachtengordel.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht