Kringloop 271-429, Amstelveen
Amstelveen
Kringloop 271-429

Werken op hoge hoogte

Onderhoud aan het schilderwerk in Amstelveen
Woningcomplex “De Terp” te Amstelveen zocht naar een schildersbedrijf in Amsterdam dat het gehele complex over kon verven. Voor hen was Vink Schilderwerken dat schildersbedrijf.
Buitenschilderwerk heeft veel te lijden; zo ook bij woningcomplex “De Terp”. Dit dient eens in de 5 tot 10 jaar over gedaan te worden. Wind, regen maar ook zonneschijn kan zorgen voor beschadiging of verkleuring van de verf.

Lees verder.

Schildersbedrijf in Amsterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Amsterdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
De balkons waren hoognodig toe aan een nieuw likje verf. Vanwege de omstandigheden buiten en op grote hoogte, heeft verf aan gebouwen veel te lijden. Zo ook in Amstelveen, waar schildersbedrijf Vink Schilderwerken het onderhoud aan “De Terp” heeft uitgevoerd.
Vink Schilderwerken beschikt over diverse hulpmiddelen en materialen om ook op hoge hoogte goed schilderwerk te kunnen leveren. Met behulp van een hangbruginstallatie hebben we ervoor gezorgd dat ook het schilderwerk op de bovenste verdiepingen onder handen genomen kon worden.
De hangbruginstallatie zorgt ervoor dat ook op grote hoogte het schilderwerk op een veilige manier uitgevoerd kan worden. Veiligheid is namelijk voor Vink Schilderwerken het allerbelangrijkste wanneer het dit soort uitdagingen betreft.
Tijdens de werkzaamheden zijn alle balkons en al het houtwerk overgeschilderd met een nieuwe laag verf. Het resultaat mag er wezen. Dit vinden wij zelf, maar nog veel belangrijker de opdrachtgever ook. Het woningcomplex heeft weer een fris en schitterend aangezicht.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht