Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Binnenschilderwerk
Sinds 1953
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Binnenschilderwerk, hoe vaak moet dat gebeuren? Het binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt. Een frisse laag verf in uw huis. Wil u uw pand laten schilderen? Daar zorgen we bij Vink Schilderwerken voor. Per uur en per vierkante meter wordt vakmanschap in het binnenschilderwerk gestopt. Dus wilt u een ruimte in uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij de vakmensen van Vink Schilderwerken aan het juiste adres. Met al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit bij al uw schilderwerk!

Werkwijze
Afhankelijk van het pand en het soort schilderwerk dat gedaan dient te worden, bepalen we de aanpak en techniek. U snapt dat er diverse technieken bestaan. Zo zit er natuurlijk een verschil tussen het schilderen van een trapgat en het schilderen van een plafond. Dit geldt voor elke denkbare ruimte in uw huis. Daarom zetten we alles duidelijk op een rijtje: wat voor binnenschilderwerk dient er allemaal gedaan te worden en we maken een plan. Het binnenschilderwerk zelf wordt pas in het laatste stadium van het stappenplan gedaan. Iedere woning en ieder pand is uniek, niet alleen van buiten, maar ook van binnen.

Lees meer.

Binnenschilder nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


Unieke en gratis offerte

Om goed in te zien wat er moet gebeuren en wat hiervoor de beste aanpak is, vinden wij het belangrijk eerst een goed beeld van het pand te krijgen. Daarom wordt er binnen 2 dagen een datum besproken om af te spreken. Bij ons geldt voor binnenschilderwerk, prijs op aanvraag.
Juist omdat elk pand en elk schilderwerk uniek is berekenen wij de binnenschilderwerk kosten per situatie en is de prijs per context anders.
Vink Schilderwerken kiest voor gratis offertes. Na deze eerste afspraak sturen we binnen 2 weken een offerte op maat. Hierin wordt alles gespecificeerd, van btw-tarief tot de kosten van een binnenschilder en de kosten van binnenschilderwerk. Daarna voeren we ons werk uit volgens de afspraken die we met u hebben gemaakt. Als u tevreden bent, zijn wij pas tevreden! Pas dan is ons werk in uw pand klaar.
Ook bij binnenschilderwerk is elk geval uniek. Elk geval vergt dan ook een andere aanpak. Het kan altijd dat wij tegen iets aanlopen waar we niet op waren berekend. Dit bespreken we met u om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Benieuwd naar wat wij naast het binnenschilderwerk nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier alle activiteiten.

Duurzaam schilderen voor kwaliteit

Wij als Vink stellen duurzaamheid centraal in ons schilderwerk. Wat dit voor u betekent? Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw binnenschilderwerk. Want kwaliteit uit zich in duurzaamheid. Daarom bekijken wij eerst de ondergrond. Om zeker te weten dat deze goed genoeg is voor het verfwerk. Zo kunnen we het juiste materiaal gebruiken en de goede techniek toepassen.
Zo staan wij in voor onze kwaliteit. U kunt weer een lange tijd vooruit als wij klaar zijn met uw binnenschilderwerk! Want kwaliteit en ons vakwerk zorgen hiervoor. Zo bent u weer voorzien van een goede laag verf. Wij zijn er dus niet alleen voor buitenschilderwerk. Ook voor een winterschilder bent u hier aan het juiste adres!

Beste verftechnieken met zo min mogelijk overlast

Wij doen ons schilderwerk met rollers of kwasten. Zo krijgt u altijd het beste en meest secure resultaat. Dit voorkomt bijvoorbeeld spetters op andere oppervlakken. Verder werken onze schilders netjes en opgeruimd. Ze zorgen dat u geen last heeft van de werkzaamheden. Ook wanneer de werkzaamheden afgerond zijn, zullen zij alles netjes opruimen.

Ervaring

Vink heeft veel ervaring opgedaan in binnenschilderwerk. Zo kunnen wij u de kwaliteit leveren die het pand verdient.

Binnen 1 werkdag bericht


Veelgestelde vragen
Hoe lang blijft schilderwerk goed?

Binnenschilderwerk is ongeveer eens per 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Specifieke plekken krijgen misschien meer te voorduren dan een wand in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan uw kozijnen. Bij slechte weersomstandigheden hebben deze het meest te voorduren. Geef ze daarom elke 5 jaar een nieuw laagje.

Is 1 laag verf genoeg?

Voor sommige situaties is één laag verf genoeg. Stel dat uw muren al een laagje olie of latex bevatten? Dan is één laag genoeg. Dit dient u van te voren wel zeker te weten! Latexverf blijf namelijk niet plakken aan met olie geëmailleerde muren en wanden.

Waarom 2 lagen verf?

Omdat u toch zeker ook voor het meest professionele eindresultaat wil gaan? Hier zorgt u voor met 2 lagen. Bovendien komt de glans goed tot zijn recht en zorgt een extra laag voor extra bescherming.

Waarmee kozijnen schoonmaken voor schilderen?

Zorg ervoor dat het kozijn dat u gaat schuren stofvrij en vetvrij is. Gebruik hiervoor lauw water met een drupje ammonia. Het vet op een kozijn kan er namelijk voor zorgen dat de verflaag niet goed hecht.

Moet je schuren tussen 2 verflagen? En waarom?

Ja zeker, tussen de twee verflagen in schuren onze vakmensen het zachtjes op. Dit zorgt voor een betere hechting tussen de twee aangebrachte lagen. Dit geldt ook voor glanzende of zijdeglanzende lagen verf. Ook voor deze verf is hechting tussen de lagen enorm van belang.