Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Binnenschilderwerk
Sinds 1953
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Het binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt. Weer een frisse verflaag in uw huis. Daar zorgen we bij Vink Schilderwerken voor, al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit bij al uw schilderwerk!

Werkwijze
Welke techniek en aanpak moet worden toegepast voor uw binnenschilderwerk hangt af van het pand en van wat er geschilderd moet worden. Bij een plafond moet weer een totaal andere techniek worden toegepast als bij een trapgat, dit geldt voor alle ruimtes in uw huis. Daarom kijken wij eerst wat er moet gebeuren en maken we een plan van aanpak. Want ieder pand is uniek, ook binnen.

Om goed te analyseren wat er moet gebeuren en wat hervoor de beste aanpak is, vinden wij het belangrijk eerst een goed beeld van het pand te krijgen. Daarom wordt er binnen 2 dagen een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Hierop volgt binnen 2 weken een vrijblijvende en specifieke offerte van het werk dat verricht moet worden. Daarna voeren we ons werk uit volgens de afspraken die we met u hebben gemaakt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Pas dan is ons werk in uw pand klaar.

Ook bij binnenschilderwerk zijn er unieke situaties, die allemaal een andere aanpak vergen. Mochten wij iets tegenkomen waar we niet op waren berekend, dan bespreken we dit met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Benieuwd naar wat wij naast het schilderwerk nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier alle activiteiten.

Binnenschilderwerk in uw pand nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Duurzaam schilderen voor kwaliteit
Wij als Vink stellen duurzaamheid centraal in ons schilderwerk. Wat dit voor u betekent? Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw schilderwerk. Want kwaliteit uit zich in duurzaamheid. Daarom controleren wij eerst de ondergrond, zodat we zeker weten dat deze van voldoende kwaliteit is voor het verfwerk. Daarom kunnen we uiteindelijk het juiste materiaal gebruiken en de goede techniek toepassen.

Zo garanderen wij dat als wij klaar zijn met uw binnenschilderwerk u weer lange tijd vooruit kunt! Want kwaliteit en ons specialisme zorgen hiervoor. Zo bent u weer voorzien van een goede verflaag.

Ervaring
Vink heeft veel ervaring opgedaan rondom binnenschilderwerk. Op deze manier kunnen wij u de kwaliteit leveren die het pand verdient.

Hieronder staan enkele voorbeelden van binnenschilderwerk dat wij hebben uitgevoerd. Benieuwd wat voor werk Vink nog meer heeft afgeleverd? Bekijk dan al onze referenties.
Schildersbedrijf Vink - Header Nieuwegracht 65 2
Binnenschilderwerk in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Schilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan studenten van Universiteit Tilburg. We verzorgden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het bijzondere aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s hieronder. Voor deze gewelven gebruikten we een speciale muurverf die bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier op voorhand rekening mee te houden. Dankzij deze speciale verf blijft het schilderwerk langere tijd goed, waardoor er dus ook minder onderhoud gepleegd hoeft te worden.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat ook een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen verdragen.
Om de ruimte visueel wat aantrekkelijker te maken, hebben we de muren een leuk kleurtje gegeven. Uiteraard wel in overleg.

Het resultaat

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Schildersbedrijf Vink - Header Steenvliet
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Schilderen, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Voor één van onze klanten waarmee we al langere tijd een relatie hebben, hebben wij recentelijk het binnenschilderwerk gedaan. Het ging om het schilderen van de hele woning: van de zolder tot de begane grond.
Daarbij hebben we de wanden geschilderd, het plafond geschilderd en ook een aantal raamkozijnen hebben we een nieuw laagje verf gegeven.
De bewoners van het huis waren wederom zeer tevreden over het werk dat we geleverd hebben en zullen nog lange tijd van het resultaat kunnen genieten, door de kwaliteit van de verf die we gebruiken.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 1
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 2
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 3
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 4
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 5
Schildersbedrijf Vink - Steenvliet detail 6

Schildersbedrijf Vink - Header Lage mosten 17
Binnenschilderwerk in kantoorpand
Lage mosten 17, Breda

Rood, wit en met een duidelijke V

Schilderwerk voor Vroon in Breda
Voor het bedrijf Vroon in Breda hebben wij het binnenschilderwerk van hun kantoorpand gedaan. Het ging hierbij voornamelijk om het schilderen van de muren en deuren van het pand.
Voor de deuren is gekozen voor een warme, rode kleur die er mooi uitspringt tegen de witte en grijze kleuren die terug te vinden zijn in het pand. Deze rode kleur is ook terug te vinden in de huisstijl van Vroon. De meeste muren hebben we een egale, witte kleur gegeven.

Eén van de muren hebben we echter ook de rode kleur gegeven die we ook gebruikt hebben op de deuren. Op deze rode muur hebben we de V uit het logo van Vroon in het wit terug laten komen. Het contrast tussen de rode en witte kleuren verf op de muur zorgen voor een opvallend effect, iets waar wij zeer tevreden over zijn.
De klant was zeer tevreden over het eindresultaat en ook wij zijn trots op de kwaliteit die we geleverd hebben. Dankzij de verf die we gebruiken kan Vroon nog lang genieten van het geleverde schilderwerk.

Het resultaat

Mooi rood is niet lelijk
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17detail 3
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Lagemosten 17 detail 6

Schildersbedrijf Utrecht - Header Nieuwegracht 61
Binnenschilderwerk in historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Nieuwegracht 61 in Utrecht: het Sint Bonaficiushuis. Een pand met een lange historie. In dit pand woonden onder andere verschillende bisschoppen.
Schilderwerk in Utrecht aan een historisch pand is nooit standaard. Dat moet met respect voor de geschiedenis gedaan worden. Het karakter moet behouden blijven.
Wij werden ingeschakeld voor het schilderwerk op de zolder: dat moest een presentatieruimte worden. Daar hebben onze binnenschilders, zoals te zien is op de foto's, voor gezorgd: het verven van de muren, het verven van de trappen, de muren schilderen en natuurlijk het schilderwerk aan de kozijnen. Onze binnenschilders hebben alles meegenomen, voor een schitterend resultaat!
Daarnaast hebben we het hele gebouw nagelopen: alle beschadigingen en overige gebreken aan het schilderwerk hebben we direct hersteld.

Het resultaat

Een prachtige presentatieruimte
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 1
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 2
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 3
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 4
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 5
Schildersbedrijf Utrecht - Nieuwegracht 61 detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf voor uw monumentaal schilderwerk.

Binnen 1 werkdag bericht