Binnenschilderwerk
Sinds 1953
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Binnenschilderwerk, hoe vaak moet dat gebeuren? Het binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt elke paar jaar (5-10 jaar). Een frisse laag verf in uw huis. Wil u uw pand laten verven of schilderen? Daar zorgen we bij Vink Schilderwerken voor. Wij zijn uw professionele schilder! Per uur en per vierkante meter wordt vakmanschap in het binnenschilderwerk gestopt. Dus wilt u een ruimte in uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij de vakmensen van Vink Schilderwerken aan het juiste adres. Met al meer dan 70 jaar leveren wij kwaliteit bij al uw schilderwerk!

Werkwijze
Afhankelijk van het pand en het soort schilderwerk dat gedaan dient te worden, bepalen we de aanpak en techniek. U snapt dat er diverse technieken bestaan. Zo zit er natuurlijk een verschil tussen het schilderen van een trapgat en het schilderen van een plafond. Dit geldt voor elke denkbare ruimte in uw huis, van badkamer tot keuken. Daarom zetten we alles duidelijk op een rijtje: wat voor binnenschilderwerk dient er allemaal gedaan te worden en we maken een plan. Het binnenschilderwerk zelf wordt pas in het laatste stadium van het stappenplan gedaan. Iedere woning en ieder pand is uniek, niet alleen van buiten, maar ook van binnen.

Meer informatie

Binnenschilder nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


Unieke en gratis offerte

Om goed in te zien wat er moet gebeuren en wat hiervoor de beste aanpak is, vinden wij het belangrijk eerst een goed beeld van het pand te krijgen. Daarom wordt er binnen 2 dagen een datum besproken om af te spreken. Bij ons geldt voor binnenschilderwerk, prijs op aanvraag. Zo ontvangt u de gemiddelde prijzen en gemiddelde kosten per m2.

Juist omdat elk pand en elk schilderwerk uniek is berekenen wij de binnenschilderwerk kosten per situatie en is de prijs per context anders.

Vink Schilderwerken kiest voor gratis offertes. Na deze eerste afspraak sturen we binnen 2 weken een offerte op maat. Hierin wordt alles gespecificeerd, van btw-tarief tot de kosten van een binnenschilder en de kosten van binnenschilderwerk. Vanaf dit moment is de offerte, zo goed als, de vaste prijs. Daarna voeren we ons werk uit volgens de afspraken die we met u hebben gemaakt. Als u tevreden bent, zijn wij pas tevreden! Pas dan is ons werk in uw pand klaar.

Ook bij binnenschilderwerk is elk geval uniek. Elk geval vergt dan ook een andere aanpak. Het kan altijd dat wij tegen iets aanlopen waar we niet op waren berekend. Dit bespreken we met u om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

9,1

9,1/10 op basis van 133 beoordelingen

Vink was bezig bij de buren op nr 8. Ik had net een nieuwe deur geplaatst en gevraagd of ze tijd hadden om die mee te nemen. Dat was geen probleem. Super.

D. Uittenbogaard

Flinke klus en uitstekend gedaan door vink.

Erik

Vanaf het begin tot het eind is er een goede communicatie, de schilder(s) ter plaatse zijn vakmensen en denken mee.

Dick van Steenderen

Fantastische vakmensen!!

Koen Dijkers

Aardige mannen die het werk vlot en netjes hebben gedaan.

A.

Vanaf de eerste opname (offerte) tot de uitvoering van de schilderwerkzaamheden is alles uitstekend verlopen. De communicatie was goed, wat waar en hoe er geschilderd ging worden, evenals advies over verbeteringen. Kortom mooi resultaat geworden, waarvan we hopen er weer jaren tegen aan te kunnen.

Ed
Binnenschilderwerk - beste verftechnieken

Beste verftechnieken met zo min mogelijk overlast

Wij doen ons schilderwerk met rollers of kwasten. Zo krijgt u altijd het beste en meest secure resultaat. Dit voorkomt bijvoorbeeld spetters op andere oppervlakken. Verder werken onze schilders netjes en opgeruimd. Ze zorgen dat u geen last heeft van de werkzaamheden. Ook wanneer de werkzaamheden afgerond zijn, zullen zij alles netjes opruimen.

Ervaring
Vink heeft veel ervaring opgedaan in binnenschilderwerk. Zo kunnen wij u de kwaliteit leveren die het pand verdient.

Duurzaam schilderen voor kwaliteit

Wij als Vink stellen duurzaamheid centraal in ons schilderwerk. Wat dit voor u betekent? Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw binnenschilderwerk. Want kwaliteit uit zich in duurzaamheid. Daarom bekijken wij eerst de ondergrond. Om zeker te weten dat deze goed genoeg is voor het verfwerk. Zo kunnen we het juiste materiaal gebruiken en de goede techniek toepassen.

Zo staan wij in voor onze kwaliteit. U kunt weer een lange tijd vooruit als wij klaar zijn met uw binnenschilderwerk! Want kwaliteit en ons vakwerk zorgen hiervoor. Zo bent u weer voorzien van een goede laag verf. Wij zijn er dus niet alleen voor buitenschilderwerk. Ook voor een winterschilder bent u hier aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen
Hoe lang blijft schilderwerk goed?

Binnenschilderwerk is ongeveer eens per 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Specifieke plekken krijgen misschien meer te voorduren dan een wand in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan uw kozijnen. Bij slechte weersomstandigheden hebben deze het meest te voorduren. Geef ze daarom elke 5 jaar een nieuw laagje.

Hoe vaak dien ik het binnenschilderwerk in mijn huis te laten schilderen?

Het is lastig om hier één vast antwoord op te geven. Het is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Neem hierbij bijvoorbeeld mee uit hoeveel personen uw huishouden bestaat en waaruit uw huishouden bestaat. Heeft u bijvoorbeeld kinderen en/of huisdieren? Hoe vaak worden bepaalde ruimten, deuren en kozijnen gebruikt? Afhankelijk van de bovenstaande factoren tussen de 5 en 10 jaar.

Is 1 laag verf genoeg?

Voor sommige situaties is één laag verf genoeg. Stel dat uw muren al een laagje olie of latex bevatten? Dan is één laag genoeg. Dit dient u van te voren wel zeker te weten! Latexverf blijf namelijk niet plakken aan met olie geëmailleerde muren en wanden.

Waarom 2 lagen verf?

Omdat u toch zeker ook voor het meest professionele eindresultaat wil gaan? Hier zorgt u voor met 2 lagen. Bovendien komt de glans goed tot zijn recht en zorgt een extra laag voor extra bescherming.

Het belang van binnenschilderwerk

Naast het feit dat binnenschilderwerk in de mode is en het uw ruimten verfraait, heeft het nog andere doeleinden: bescherming! Niet alleen beschermt het ‘gewoonweg’ uw muren. Denk ook aan andere onderdelen in uw huis. Zo worden wanden en houtwerk waar veel ‘verkeer’ is, beter beschermd. Denk hierbij aan deuren schilderen, trappen en kozijnen.

Daarbij geeft binnenschilderwerk ook bescherming langs het glas in de gevel. Dit heeft twee voordelen. Uw buitenschilderwerk blijft beter en er komt geen vocht bij u binnen. Kortom, enorm veel voordelen die u geniet wanneer u voor binnenschilderwerk gaat.Binnenschilderwerk - Beste verfsoorten

De beste verfsoort voor het beste resultaat

Voor houtwerk gebruiken we watergedragen verfsoorten. Synthetische verven zijn sinds 2000 niet meer toegestaan voor binnenschilderwerk. Dit was enorm wennen voor onze vakschilders. De kwaliteit van watergedragen verfsoorten zijn namelijk totaal anders dan die van de bekende synthetische lak. Sinds toen zijn de fabrikanten van verf blijven doorontwikkelen. Dit maakt de kwaliteit van de huidige watergedragen verfsoorten veel beter van kwaliteit dan de synthetische verf van voor 2000. Ook latex, wat wij gebruiken voor wanden en plafonds) is watergedragen verf.

Vink Schilderwerken;

Niet alleen voor uw standaard binnenschilderwerk

Tijdens het binnenschilderwerk kunt u tegen dingen aanlopen waar u niet op voorbereid was. Zorg ervoor dat u voor een expert gaat, zodat andere onverwachte klussen ook goed uitgevoerd worden. Onze vakschilders komen eerst bij u langs voor opname en advies. Wij adviseren u over de kleur, maar ook over de mate van glans van het schilderwerk.

Plafond
Nadat u de keuze heeft gemaakt beginnen de ‘echte’ werkzaamheden pas: het binnenschilderwerk voor uw plafond, wanden, houtwerk (deuren en kozijnen) en trappen. Tijdens de opname kan het voorkomen dat onze schilders nog wat andere klussen tegenkomen naast het binnen schilderen. Geen probleem, zij kunnen dit ook oppakken. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van eventuele scheuren in uw plafond. Dit doen zij met onzichtbaar gaas, dit zorgt ervoor dat de scheur niet terugkomt!

Binnenschilderwerk - Wanden

Wanden
Bij het binnenschilderwerk van uw wanden wordt gekeken naar de hoeveelheid verkeer dat er langskomt. Naar aanleiding van deze inschatting bepalen onze schilders welke kwaliteit muurverf er nodig is. Natuurlijk zijn hier ook weer diverse mate van glans mogelijk. Dit kiest u geheel naar uw eigen stijl. In sommige gevallen plakken onze werknemers eerst glasvlies of glasweefsel op de wanden.

Dit doen zij natuurlijk niet zomaar. Als eerste beschermt het de wanden nog beter tegen stoten. Daarbij voorkomt dit glasvlies of -weefsel eventuele scheurvorming. Heeft u toch liever behang? Geen probleem, ook hierbij helpen onze schilders u graag!

Houtwerk
Voor het houtwerk (zoals deuren en kozijnen schilderen) in uw woning of pand is het voorwerk van groot belang! Onze vakschilders zorgen er dan ook voor dat alles goed ontvet, geschuurd, geplamuurd en gekit wordt. Alles wat mogelijk is voor het beste resultaat! Hierin zijn drie mate van glans mogelijk: mat, zijdeglans en hoogglans. Ook hier kunnen wij u weer adviseren.

Trappen
Voor uw trappen geldt hetzelfde, het voorwerk is van groot belang. Als toevoeging heeft u de keuze voor een extra toplaag op het schilderwerk. Deze bestaat uit een speciale traplak. De traplak heeft een antislipfunctie, deze voorkomt dat u uitglijdt. Deze lak kunt u altijd kiezen in exact dezelfde kleur, zo valt hij niet op.

Binnenschilderwerk - Voorbereiding niet nodig

Voorbereiding? Helemaal niet nodig bij Vink Schilderwerken

Bij Vink Schilderwerken hoeft u zelf niets voor te bereiden. Wij vragen u enkel om uw meubelen wat aan de kant te zetten. Deze dekken wij netjes af. Daarbij voeren onze vakschilders de kleine, nodige, bouwkundige werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het verwijderen van lampen, klein timmerwerk, het vervangen van sloten en/of binnendeuren. Dus uw schilderwerk laten uitvoeren door een professioneel schildersbedrijf? Bij Vink Schilderwerken zit u goed! Ook voor het leveren en vervangen van glas.

Schilderen nieuwbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het schilderen van uw nieuwbouwwoning of misschien voor het verven van meerdere nieuwbouwwoningen? Dan zijn wij dé partij voor u. Wij leveren altijd het beste resultaat. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn, wanneer u tevreden bent. Onze vakschilders zorgen voor alle onderdelen van uw huis, van het verven van de muren tot het verven van de zolder van uw nieuwbouwwoning.

Vink Schilderwerken is er niet enkel voor het schilderwerk van uw nieuwbouwwoning. Met de complete kennis die zij hebben, zorgen ze ook voor correcte wandafwerking. Benieuwd naar de prijs voor de schilderwerken voor nieuwbouw? Plan gerust een afspraak in, we bespreken samen de werkzaamheden. Wanneer nodig komen we langs op locatie om de nodige werkzaamheden te bekijken. Zo krijgt u altijd een offerte op maat en komt u niet voor verrassingen te staan.
Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht