Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Binnenschilderwerk
Sinds 1953
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Binnenschilderwerk, hoe vaak moet dat gebeuren? Het binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt. Een frisse laag verf in uw huis. Wil u uw pand laten schilderen? Daar zorgen we bij Vink Schilderwerken voor. Per uur en per vierkante meter wordt vakmanschap in het binnenschilderwerk gestopt. Dus wilt u een ruimte in uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit bij al uw schilderwerk!

Werkwijze
Welke techniek en aanpak moet worden toegepast voor uw binnenschilderwerk hangt af van het pand en van het soort schilderwerk. Wanneer wij een plafond schilderen moet er een totaal andere techniek worden toegepast als bij het schilderen van een trapgat. Dit geldt voor alle ruimtes in uw huis. Daarom kijken wij eerst wat er moet gebeuren qua binnenschilderwerk. Dan maken we een plan van aanpak. De binnenschilder doet pas dan het binnenschilderwerk. Want ieder pand is uniek, ook binnen.

Verder lezen


Schilder voor het binnenschilderwerk in uw pand nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Binnenschilderwerk - Header Nieuwegracht 65 2
Binnenschilderwerk in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Binnenschilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder van een monument in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan studenten van Universiteit Tilburg. We deden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het speciale aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s onder. Voor deze gewelven hebben we een speciale muurverf gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de muur bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier van te voren rekening mee te houden. Dankzij deze verf blijft het binnenschilderwerk langer goed. Hierdoor neemt het onderhoud af.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen dragen.
Om de ruimte visueel aantrekkelijker te maken, gaven we de muren een leuk kleurtje. Uiteraard in overleg.

Het resultaat

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Binnenschilderwerk - Header Steenvliet
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Binnenschilderwerk, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Voor één van onze klanten in Geldermalsen, Steenvliet 52, waarmee we al langer een relatie hebben, hebben wij onlangs het binnenschilderwerk gedaan. Het ging om het schilderen van de hele woning: van de zolder tot de begane grond.
Daarbij hebben we een aantal raamkozijnen, deuren, de wanden en het plafond geschilderd.
De bewoners van het huis waren wederom zeer tevreden over het werk en zullen nog lange tijd van het resultaat kunnen genieten. Dit komt door de kwaliteit van de verf die we gebruiken. Wil je jouw woning ook door een professional laten schilderen? Neem gerust contact op!

Het resultaat

Verf, behang én glas
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 1
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 2
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 3
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 4
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 5
Binnenschilderwerk - Steenvliet detail 6

Binnenschilderwerk - Header Lage mosten 17
Binnenschilderwerk in kantoorpand
Lage mosten 17, Breda

Binnenschilderwerk met rood, wit en een duidelijke V

Binnenschilderwerk voor Vroon in Breda
Voor het bedrijf Vroon in Breda hebben wij het binnenschilderwerk van hun kantoorpand gedaan. Het ging hierbij vooral om de muren en deuren schilderen van het pand.
Voor de deuren is gekozen voor een warme, rode kleur die er mooi uitspringt tegen de witte en grijze kleuren die terug te vinden zijn in het pand. Deze rode kleur is ook terug te vinden in de huisstijl van Vroon. De meeste muren hebben we een even, witte kleur gegeven.

Eén van de muren hebben we echter ook de rode kleur gegeven die we ook gebruikt hebben op de deuren. Op deze rode muur hebben we de V uit het logo van Vroon in het wit terug laten komen. Het contrast tussen de rode en witte kleuren verf op de muur zorgen voor een treffend effect, iets waar wij zeer content mee zijn.
De klant was zeer tevreden over het resultaat en ook wij zijn trots op de kwaliteit per m2 die we geleverd hebben. Dankzij de verf die we gebruiken kan Vroon nog lang genieten van het geleverde binnenschilderwerk.

Het resultaat

Mooi rood is niet lelijk
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17 detail 1
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17 detail 2
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17detail 3
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17 detail 4
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17 detail 5
Binnenschilderwerk - Lagemosten 17 detail 6

Binnenschilderwerk - Header Nieuwegracht 61
Binnenschilderwerk in historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte; binnenschilderwerk

Ook gebreken in binnenschilderwerk hersteld
Nieuwegracht 61 in Utrecht: het Sint Bonaficiushuis. Een pand met een lange historie. In dit pand woonden onder andere verschillende bisschoppen.
Schilderwerk in Utrecht aan een historisch pand is nooit standaard. Dat moet met respect voor de historie gedaan worden. Wij gaan dus niet zomaar latex spuiten. Het karakter moet behouden blijven. Het is daarom lastig om over gemiddelde prijzen en gemiddelde kosten te spreken.
Wij werden ingeschakeld voor het binnenschilderwerk op de zolder: dat moest een presentatieruimte worden. Daar hebben onze binnenschilders, zoals te zien is op de foto's, voor gezorgd. Het verven van de muren, het verven van de trappen, de muren schilderen en natuurlijk het schilderwerk aan de kozijnen. Onze binnenschilders hebben alles meegenomen, voor een prachtig resultaat!
Daarnaast hebben we het hele gebouw doorlopen: alle beschadigingen en overige gebreken aan het schilderwerk hebben we direct hersteld.

Het resultaat

Een prachtige presentatieruimte
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 1
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 2
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 3
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 4
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 5
Binnenschilderwerk - Nieuwegracht 61 detail 6