Badkamer
Badkamer

Badkamer

Vink Schilderwerken: voor duurzaam schilderwerk in al uw ruimten
Onze vakschilders weten voor elke ruimte wat de juiste techniek en juiste verf is. Dit verschilt namelijk per kamer. Zo leveren wij altijd hoge kwaliteit en duurzaam schilderwerk. Voor badkamers geldt bijvoorbeeld dat dit een erg vochtige ruimte is. Hierdoor pakken wij het schilderwerk anders aan dan bijvoorbeeld voor een woon- of slaapkamer.

Hoe gaan wij te werk?

Het begin van onze werkwijze ziet er altijd hetzelfde uit. We maken een afspraak om bij u langs te komen. Samen bespreken we wat er gedaan dient te worden in uw badkamer. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat en weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Lees meer

Iemand nodig voor het schilderwerk voor uw badkamer?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw badkamer bekijken. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons binnenschilderwerk


Schilderwerk voor uw badkamer

Wat is er zo speciaal aan het schilderwerk?

Uw badkamer is de meest vochtige plek van uw huis. Maar wat betekent dit nou voor het schilderwerk? Door vocht ontstaat er schimmel. Dit betekent dat uw badkamer vaker geschilderd dient te worden dan de gemiddelde ruimte. Door de stoom, van bijvoorbeeld de douche of badkuip, die opstijgt, is het plafond de eerste plek waar schimmel kan ontstaan. Wij brengen een schimmelwerende verf aan op het plafond van uw badkamer. Hierdoor wordt de vorming van schimmel geremd.
Onze vakmensen schilderen niet enkel het plafond van uw badkamer. Ook het houtwerk in uw badkamer slijt harder dan in andere ruimten. Dit wordt namelijk vaak wisselend nat en droog.

Voorbereiding van groot belang

Voordat wij beginnen aan het schilderwerk, is het van groot belang om bestaande schimmels te doden. Wij zorgen hiervoor met een speciaal middel. Hiermee spuiten wij de schimmels dood. Wanneer je dit niet doet, leven er schimmels onder het verfwerk. Dit is erg zonder van het schilderwerk, want de schimmelwerende verf kan zijn werk nu niet doen.
Naast het doden van de schimmels zorgen wij ook voor reparaties in het plafond. Denk hierbij aan het dichtmaken van gaatjes en kitwerk.
Voor het houtwerk geldt dat wij het eerst ontvetten. Hierna schuren wij het met het passende schuurmiddel. Dit zorgt voor de perfecte hechting. Hierna plamuren en kitten wij het houtwerk. We brengen de grondverf aan, schuren dit weer op en brengen vervolgens de laklaag aan. Hierin heeft u de keuze in zijdeglans (halfglans) of hoogglans.

Vraag een offerte op maat

Mocht u een offerte op maat willen ontvangen, plan dan gerust een vrijblijvende afspraak in. Ook kunt u ons bereiken voor eventuele verdere vragen. Wij beantwoorden ze graag allemaal!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht