Divers schilderwerk
Divers schilderwerk

Divers schilderwerk voor uw huis

Vink Schilderwerken: zorgt voor een strakke look in heel uw huis
Voor al het schilderwerk, binnen én buiten, staan onze vakschilders paraat. Op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf dat zijn afspraken nakomt? Wij zijn uw partij!

We maken eerst een afspraak en komen langs bij u op locatie. Samen bespreken we wat er gedaan moet worden en wij maken een offerte op maat voor de specifieke werkzaamheden die nodig zijn. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Lees meer

Iemand nodig voor het schilderwerk voor uw huis?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw huis bekijken. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons binnenschilderwerk


Dé partij voor al uw schilderwerk binnen

Strak schilderwerk voor uw deuren

Allereerst is het schilderwerk voor deuren van groot belang voor de uitstraling van uw huis of bedrijf. Het is wat mensen zien wanneer ze binnenkomen en wanneer ze van de ene ruimte naar de andere gaan. Uw deuren dienen periodiek geschilderd te worden. Dit komt niet enkel door het vocht.
Veel mensen maken deuren niet alleen open door middel van de klink. De deur zelf wordt ook vaak aangeraakt bij het openen of sluiten ervan. Daarom is het van groot belang om het huidvet op de deuren goed te verwijderen en de deur geheel te ontsmetten. Wanneer dit niet gedaan wordt, zal de verf niet goed hechten. Onze vakschilders zorgen dat dit goed gebeurt.

Tiptop kozijnen

Ook voor kozijnen geldt dat vocht een grote rol speelt. Kozijnen staan natuurlijk in contact met de buitenlucht en de daarbij horende regen. Naast het kitwerk, dient ook de verf goed te zijn. Wanneer dit niet het geval is, drukt het vocht van binnen naar buiten. Deze druk zorgt ervoor dat het buitenschilderwerk aangetast wordt.
Een andere uitdaging bij kozijnen, is het glas dat erin zit. U wilt natuurlijk niet dat er verf op uw ramen komt. Wat u vaak ziet, is dat schilders tape gebruiken om het af te plakken. Onze opgeleide schilders hebben dit niet nodig. Met een vaste hand schilderen onze vakmensen strak langs het raam.

Ook voor uw trappen

Niet alleen op deuren komt veel huidvet. Ook op de leuning, trappaal en zelfs de trap zelf, komt dit vaak door. Ook hier is het dus weer belangrijk om dit vet goed te verwijderen, voordat er een nieuwe laag aangebracht wordt. Zodat de verf goed hecht.
Voor de treden zelf, kunnen wij speciale verf aanbrengen. Het gaat hier om antislipverf. Deze kan gewoon in dezelfde kleur als de rest van de trap, dus je ziet het verschil niet. Maar mocht u vaak op sokken lopen thuis, zult u in ieder geval niet uitglijden op de trap.

Ook voor nieuwbouw dé partij

Vink Schilderwerken is ook dé partij voor nieuwbouw. Het gaat hier ook om het verven van deuren, het schilderen van deuren en kozijnen. Net als altijd is ook bij nieuwbouw de eerste schilderbeurt van groot belang. Laat de deuren, kozijnen en trap in uw nieuwbouw schilderen door vakmensen.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht