Gooimeer 2-3-4, Naarden
Naarden
Gooimeer 2-3-4

Een enorme klus aan kantoorpanden in Naarden

Prachtige panden aan het Gooimeer
Voor Boatex Beheer hebben wij een enorme klus geklaard. Deze klant is al 20 jaar tevreden over ons werk, dus ook voor deze klus hebben zij ons weer ingeschakeld. Het ging deze keer om een groot kantorencomplex. Hier hebben wij het buiten- én binnenschilderwerk gerealiseerd.
Op deze klus hebben we alles onder handen genomen. We hebben van alle panden alle gevelkozijnen aan de buitenzijde geschilderd. Rondom de panden staan grote zwarte balken ter decoratie. Ook deze hebben wij voorzien van een nieuwe laag verf. Dit soort werkzaamheden doen we met een specifieke verfsoort die goed bestand is tegen alle weersomstandigheden en toch een matte uitstraling geeft.

Lees verder.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Binnen zijn wij aan de slag gegaan met diverse klussen. We zijn in bijna alle kantoren werkzaam geweest. Wij hebben hier al het saus- en schilderwerk gedaan. Voor deze klus zijn wij niet alleen ingeschakeld voor het schilderwerk. Vink Schilderwerken heeft ook een stukje behangwerk gedaan. Daarbij was het glaswerk toe aan vervanging, ook dit hebben onze vakmensen opgepakt.
Het gehele pand werd opgeknapt. Wij voeren enkel klussen uit waarvan we weten dat we de juiste vakkennis hebben. Daarom was er ook nog een andere partij bezig in de kantoorpanden. Om ervoor te zorgen dat alles voor hen en voor ons soepel verliep, was goede communicatie en een duidelijke planning een vereiste. Zo liepen we elkaar niet in de weg en werd alles in de juiste volgorde opgeknapt.

Vink Schilderwerken is dé partij voor grote en kleine klussen

De vakschilders van Vink Schilderwerken gaan geen schilderklus uit de weg. U wilt goede kwaliteit die lang meegaat. Dat begrijpen wij als geen ander. Met enkel erkende vakschilders is Vink Schilderwerken dé partij voor uw klus. Wij maken duidelijke afspraken en hebben het streven deze altijd na te komen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Maar niet enkel voor schilderwerk kunt u contact opnemen. Onze vakmensen weten ook altijd goed en nauwkeurig uw beglazing, houtrot reparatie en wandafwerking te verzorgen. Neem gerust contact op, wij bespreken graag uw klus en maken een offerte op maat!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht