Kantoorpand, Wormerveer
Wormerveer
Kantoorpand

Het kantoor van buiten én binnen weer helemaal strak

Kantoorpand in Wormerveer
Alweer een mooie uitdaging voor Vink Schilderwerken. Voor een opdrachtgever in Wormerveer diende namelijke het buiten- én binnenschilderwerk van hun kantoorpanden gedaan te worden. Om dat bij deze kantoren voor elkaar te krijgen, hebben we alles in de steigers gezet. Alleen op deze manier konden we overal goed bij.
Eigenlijk hebben de vakmensen van Vink Schilderwerken het hele pand onder handen genomen. Ze hebben niet enkel het schilderwerk verzorgd. Van voor naar achter zijn de kantoren helemaal opgeknapt. Hier hoorde ook de houten trap, het glas, het dakleer en de reparatie aan het houtrot bij. Voor ons dus een leuke uitdaging met variërend werk.

Lees verder.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
De gehele buitenkant van het pand is voorzien van een nieuwe laag verf. Hier konden onze schilders niet bij zonder het opzetten van steigers. Wij zorgen er altijd voor dat we de materialen meenemen die nodig zijn voor de klus.
Onze schilders hebben alle wanden en houtwerk binnen voorzien van een nieuwe laag verf. Hierdoor hebben de kantoren weer een frisse uitstraling gekregen.
Ook is de houten trap, inclusief leuning, helemaal voorzien van een nieuwe laag verf. Dit bracht wat uitdaging mee in de planning. We wilden dat de mensen hier geen last van ondervonden. Daarom hebben wij deze in de avonduren geschilderd. Zo kon iedereen er gewoon weer gebruik van maken de dag erna.
Onze schilders kwamen ook diverse vormen van houtrot tegen. Ook dit hebben zij verholpen. Alle slechte plekken hebben wij met twee componenten reparatiemiddel gerepareerd en kunnen nu weer een lange tijd mee.
Daarbij was ook het glas in de kantoren toe aan vervanging. Daarom hebben wij ook al het glas in de gevelkozijnen meteen vervangen. Onze vakmensen kwamen ook situaties tegen waar wij zelf niet in gespecialiseerd zijn. Het gaat hier over de vernieuwing van het dakleer. Wij houden ons graag alleen bij onze specialiteiten, omdat wij enkel vakwerk willen afleveren. Daarom hebben wij voor de vernieuwing van het dakleer een externe partij ingeschakeld.
Een prachtig resultaat! Dat vindt de klant en dat vinden wij. Door het opknappen van de binnen- en buitenkant heeft het kantoorpand in zijn geheel een frissere uitstraling gekregen en kan het er weer tegenaan!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht