Keuken
Keuken

Wanden in keukens

Vink Schilderwerken: voor een strakke keuken waar geleefd mag worden
Vink Schilderwerken heeft enkel opgeleide en erkende vakschilders in dienst. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit en duurzaam schilderwerk garanderen. Wij zijn bijvoorbeeld aangesloten bij Onderhoud NL. Daarbij zijn wij betrouwbaar. Wij komen namelijk altijd onze afspraken na zodat u weet dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

U bent op zoek naar een schildersbedrijf dat de wanden in uw keuken voorziet van een laag verf? U bent aan het juiste adres! Onze schilders weten voor elke ruimte in uw huis welke verf het best is. Lees meer

Iemand nodig voor het schilderwerk voor uw keuken?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw keuken bekijken. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons binnenschilderwerk


Schilderwerk voor uw keuken

Het standaardproces

Over het algemeen volgen wij dezelfde stappen bij het schilderen van wanden. Wij beginnen met het repareren en uitvlakken van eventuele oneffenheden. Dit doen wij met gipsvulmiddel. Hierna schuren wij de wand en is hij mooi vlak.
Na het gladstrijken kunt u kiezen voor een verflaag of behang. Beide kunnen wij voor u doen.
Wij houden rekening met een eventuele zuigende muur. Dit houdt in dat de eerste laag verf als het ware zou worden opgezogen door de muur als een spons. Mocht dit het geval zijn, strijken wij hem eerst voor. Dit doen wij met een voorstrijkmiddel. Dit middel verzadigt de bovenste laag van de wand.
Vervolgens kunnen wij de wand mogelijk beplakken met glasweefsel. Dit zorgt voor extra versteviging van de muur. Dit is letterlijk een weefsel, het zit dus in elkaar geweven. Ook hierin bieden wij weer een keuze. Gaat u voor een gladde, egale kleur of toch voor een motief of patroon? Dit glasweefsel heeft dus twee functies: een sterkere muur tegen stoten of alvast de ondergrond van de muurverf, egaal of een patroon.
Hierover brengen wij twee lagen muurverf aan in de gewenste kleur.

Wat is er dan zo speciaal aan wanden in de keuken?

Naast het standaardproces kunt u voor de wanden in uw keuken kiezen voor een extra laag. Dit is een blanke laag met een vlekwerende functie. Deze laag zorgt ervoor dat u de wanden eenvoudig kunt schoonmaken mochten ze bevlekt raken. Dit is natuurlijk enorm fijn voor wanden in uw keuken.
Deze laag veranderd niets aan de kleur. U kunt er dus voor kiezen om overal dezelfde kleur toe te passen, maar in de keuken een extra blanke laag toe te passen. Dezelfde kleur wordt dan overal doorgetrokken, maar de wanden in uw keuken zijn eenvoudig schoon te maken.

Alle kennis op één plek

Dus niet alleen voor de standaard schilderklussen is Vink Schilderwerken uw partij. Ook voor reparaties die hierbij horen, zijn onze mensen opgeleid. Vraag gerust een offerte aan of bel ons wanneer u wat meer informatie wenst te hebben!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht