Kristallaan 61, Leerdam
Binnenschilderwerk in een woning in Leerdam
Kristallaan 61, Leerdam

Al het mogelijke schilderwerk

Van kozijnen tot alle muren
Wij werden gevraagd om al het mogelijke binnenschilderwerk voor deze woning in Leerdam uit te voeren. Onze bekwame schilders hebben hier alle muren, kozijnen, plinten, enzovoort geschilderd.
Ook bij binnenschilderwerk gaan wij met zorg en aandacht om met het schilderwerk. Maar bij binnenschilderwerk is ook uw interieur belangrijk. Zoals u kunt zien wordt er altijd rekening gehouden met uw meubels. Daarbij kunt u hieronder ook zien dat ons schilderwerk geheel spatvrij is op andere objecten zoals bijvoorbeeld deurklinken en behang.
De strakke witte kleur die aangebracht is steekt prachtig af op de prachtige figuren in het behang. Het glanzende behang springt op zijn beurt weer ontzettend mooi naar voren door het precieze schilderwerk.
Onze klant was zeer tevreden met het binnenschilderwerk dat Vink Schilderwerken geleverd heeft hier! Eventueel op zoek naar een winterschilder? Lees meer!

Binnenschilder in Leerdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Een woning waar de kleuren prachtig uitspringen
Kristallaan-61-leerdam-detail-1
Kristallaan-61-leerdam-detail-2
Kristallaan-61-leerdam-detail-3

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht