Lage Mosten 17, Breda
Binnenschilderwerk in kantoorpand
Lage Mosten 17, Breda

Binnenschilderwerk met rood, wit en een duidelijke V

Schilderwerk voor Vroon in Breda
Voor het bedrijf Vroon in Breda hebben wij het binnenschilderwerk van hun kantoorpand gedaan. Het ging hierbij vooral om de muren en deuren schilderen van het pand.
De deuren in het pand zijn beschilderd met een prachtige, warme, rode kleur. Deze springt er extra uit tegen de witte en grijze kleuren die terug te vinden zijn in andere ruimtes in het pand. De warme rode kleur is geïnspireerd op de huisstijl van Vroon. Het grootste gedeelte van de muren hebben een heldere, even, witte kleur gekregen.
Eén muur in het pand heeft een rode kleur gekregen, hetzelfde rood dat gebruikt is voor de deuren. Op deze muur springt de V uit het logo van Vroon in het wit uit de rode muur. Het contrast tussen de twee kleuren zorgt voor een prachtig effect.
De klant was zeer tevreden over het resultaat en ook wij zijn trots op de kwaliteit die we geleverd hebben. Dankzij de verf die we gebruiken en de behandeling van het beschilderde oppervlak kan Vroon nog lang genieten van het geleverde schilderwerk. Ook voor het nodige winterschilderwerk.

Schildersbedrijf in Breda nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Breda bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Lage Mosten 17 - detail 1
Lage Mosten 17 - detail 2
Lage Mosten 17 - detail 3
Lage Mosten 17 - detail 4
Lage Mosten 17 - detail 5
Lage Mosten 17 - detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht