Leerbroekseweg 27, Rietdekkersbedrijf in Leerbroek
Leerbroek
Leerbroekseweg 27

Strak schilderwerk voor Rietdekkersbedrijf Den Hartog

Geen verstoring van het dagelijkse werk
Rietdekkersbedrijf Den Hartog is dé rietdekker sinds 1925. Het is een familiebedrijf waar de liefde voor het vak vanaf spat. Hartog riet heeft een uitbreiding gedaan van hun kantoorpand waardoor wij nodig waren het één en ander te schilderen. Naast het schilderwerk hebben we ook een aantal wanden voorzien van foto behang.
Tijdens deze klus, werd er op kantoor doorgewerkt door de werknemers van Den Hartog. Onze schilders hebben ervoor gezorgd dat dit goed mogelijk was. Zij hebben rekening gehouden met de werkenden op het kantoor.

Lees verder.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Diverse ruimtes en schilderklussen

Voor Rietdekkersbedrijf Den Hartog hebben wij een aantal kantoorruimtes, entree en kantine geschilderd. Naast de schilderklus binnen, hebben wij ook fotobehang geplaatst. Dit fotobehang heeft de klant zelf aangeleverd en wij hebben ervoor gezorgd dat deze zonder kreukels aangebracht is.

Gebruikte materialen

Het fotobehang is door de klant zelf aangeleverd. Verder hebben we voor het houtwerk gebruik gemaakt van Sigma Nova Primer en Nova Matt. Voor de muren en plafonds is gekozen voor Sigma Pearl Clean. Sigma is ons vaste merk omdat deze verf enorm prettig werkt.

Bekende klant

Rietdekkersbedrijf Den Hartog is al een lange tijd klant, omdat zij tevreden zijn over het werk dat wij leveren, namen ze voor deze klus wederom contact met ons op. Zij vroegen om een schilder die al bekend is bij hen. Deze schilder weet namelijk wat de wensen van deze klant zijn.
Het Rietdekkersbedrijf vroeg of we zo snel mogelijk langs konden komen. Aangezien buitenschilderwerk niet mogelijk was door de weersomstandigheden, konden wij vrij snel een schilder sturen.
Door ons jarenlang te bewijzen via onze kwaliteit, is Den Hartog een vaste klant geworden. Bekijk het strakke resultaat van onze schilders.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht