Leidseveer 10, Utrecht
Kantoor; van top tot teen
Leidseveer 10, Utrecht

Een schitterend office

Een samenwerking met een prachtig resultaat
In samenwerking met andere partijen hebben wij een kantoor van top tot teen ontworpen en gebouwd. Hierin heeft Vink Schilderwerken natuurlijk het binnenschilderwerk gedaan.
Bij het schilderen van kantoorpanden is het belangrijk om een balans tussen patronen en even kleuren te vinden. Wanneer er te veel even kleur gebruikt wordt is de ruimte niet uitnodigend. Hiertegenover staat een situatie waarin te veel patronen gebruikt worden. Dit zorgt voor onrust bij werknemers. U ziet dat ons schilderwerk zorgt voor de rust in de ruimte.
Het geheel nieuw gestylede kantoor bevindt zich op de drie bovenste verdiepingen van een hoog gebouw. Hierdoor is er ook nog eens een mooi uitzicht over de stad Utrecht. In samenwerking met UP Architecture en VIOS Bouw is dit project mogelijk gemaakt.
De klant was erg tevreden met het eindresultaat. Zo vonden zij de duidelijkheid en betrouwbaarheid erg fijn. Wij zorgen er altijd voor dat alles netjes en schoon opgeleverd wordt. Zo kunt u meteen door waar u gebleven bent.

Binnenschilder in Utrecht nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Utrecht bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Verf, behang én glas
leidseveer 10 utrecht - detail 1
leidseveer 10 utrecht - detail 2
leidseveer 10 utrecht - detail 3
leidseveer 10 utrecht - detail 4
leidseveer 10 utrecht - detail 5
leidseveer 10 utrecht - detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht