Lekdijk 188, Autobedrijf in Langerak
Langerak
Lekdijk 188

Snelle maar nauwkeurige schilderklus

Frisse, vernieuwde uitstraling
Autobedrijf Van Der Wal biedt diverse diensten. Zo fungeert het als particulier autoverkoopbedrijf, groothandel voor bedrijven, leasing en verkoop van busjes.
Het kantoor was toe aan een frisse, vernieuwde uitstraling. Het moest snel weer in gebruik genomen worden. Dus hier hebben wij rekening mee gehouden.

Lees verder.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Bijzondere kleur

Het meest bijzondere aan deze klus, was de gekozen kleur voor het binnenschilderwerk. Voor veel onderdelen is gekozen voor de kleur zwart. Zoals op de foto’s terug te zien is, geeft deze kleur een prachtige strakke look aan het kantoor. Vooral in combinatie met het interieur, heeft het kantoor een prachtige nieuwe uitstraling gekregen.

Diverse onderdelen

Om de frisse uitstraling over het hele kantoor door te zetten, hebben wij diverse onderdelen geschilderd. Zo hebben we de wanden, plafonds, kozijnen, ramen én deuren van het nodige schilderwerk voorzien.
Voor deze klus hebben we gebruik gemaakt van Sigma Nova Primer en Satin en Sigma Perfect Matt. Sigma is het vaste merk waar wij mee werken. Dit merk werkt prettig en hiermee zetten we altijd een mooi eindresultaat neer.

Een strakke planning

De uitvoering van deze klus mocht niet te veel tijd in beslag nemen. Het kantoor moest namelijk snel weer in gebruik genomen worden. Hier hebben we rekening mee gehouden bij de planning. Om ervoor te zorgen dat al het schilderwerk snel, maar nog steeds nauwkeurig uitgevoerd kon worden, hebben we extra mensen ingezet.
Van Der Wal heeft aangegeven hoelang het mocht duren. Zo hebben we van tevoren rekening kunnen houden met een strakke planning.

Hoge kwaliteit

Vink Schilderwerken levert altijd hoge kwaliteit schilderwerk. Elke kwaststreek wordt, al meer dan 70 jaar, nauwkeurig gezet! Van Der Wal ziet dit ook al jaren terug in het werk dat wij voor hen leveren. Daarom namen ze ook voor deze klus weer contact met ons op.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht