Nieuwegracht 61, Utrecht
Binnenschilderwerk in historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Nieuwegracht 61 in Utrecht: het Sint Bonaficiushuis. Een pand met een lange historie. In dit pand woonden onder andere vele verschillende bisschoppen.
Schilderwerk aan een historisch pand is nooit standaard. Dit schilderwerk moet namelijk met respect voor de historie in en om het pand gedaan worden. Dat betekent dat wij niet zomaar latex gaan spuiten. Onze vakschilders zorgen ervoor dat het karakter behouden blijft.
Er werd contact met ons opgenomen voor het binnenschilderwerk op de zolder. Dit diende een presentatieruimte te worden. Vink Schilderwerken heeft hier, zoals te zien is op de foto's, voor gezorgd. Het schilderen van de muren, van de trappen en natuurlijk de kozijnen. Alles is meegenomen met precisie. Dit allemaal voor een prachtig resultaat.
Daarnaast hebben onze specialisten het hele gebouw doorlopen. Alle beschadigingen en overige gebreken aan het schilderwerk hebben zij direct hersteld.

Schildersbedrijf in Utrecht nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Utrecht bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Nieuwegracht 61 - detail 1
Nieuwegracht 61 - detail 2
Nieuwegracht 61 - detail 3
Nieuwegracht 61 - detail 4
Nieuwegracht 61 - detail 5
Nieuwegracht 61 - detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht