Steenvliet 52, Geldermalsen
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Binnenschilderwerk, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Een huis van top tot teen aanpakken. Van zolder tot begane grond hebben wij het binnenschilderwerk opgepakt voor deze klant. Daarbij diende er ook behangen te worden en glas geplaatst te worden. Ook dit heeft Vink Schilderwerken verzorgd.
Wij hebben voor één van onze klanten in Geldermalsen het binnenschilderwerk gedaan. Dit is een klant waarmee we al langer een relatie hebben. Omdat hij altijd tevreden is over het werk dat wij leveren nam hij weer contact met ons op. Deze keer ging het om het schilderen van de hele woning: van de zolder tot de begane grond.
Het schilderwerk bestond uit raamkozijnen, deuren, wanden en het plafond.
Wederom waren de bewoners van het huis zeer tevreden over het werk en zullen nog lange tijd van het resultaat kunnen genieten. Dit door de kwaliteit van de verf die we gebruiken en de behandeling van het geschilderde oppervlak. Wil je jouw woning ook door een professional laten schilderen? Neem gerust contact op!

Schildersbedrijf in Geldermalsen nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Geldermalsen bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Steenvliet 52 - detail 1
Steenvliet 52 - detail 2
Steenvliet 52 - detail 3
Steenvliet 52 - detail 4
Steenvliet 52 - detail 5
Steenvliet 52 - detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht