Steynlaan 12, Hilversum
Kantoorruimte voor een medische instelling
Steynlaan 12, Hilversum

Een leegstaand pand helemaal up to date

Kantoorruimte voor een medische instelling
Een mooie uitdaging: een leegstand pand op de Steynlaan in Hilversum helemaal up to date maken. Deze uitdaging gaan wij graag aan! Samen met de aannemer, Thesis Bouw, hebben wij ervoor gezorgd dat het pand een mooie en frisse uitstraling heeft gekregen. Het dient nu dan ook als kantoorruimte voor een medische instelling.
Een groot project is altijd een mooie uitdaging. Hierbij kwam ook nog dat alles in het pand verouderd en zelfs enigszins verwaarloosd was. Tijd voor een opknapbeurt dus!

Lees verder.

Schildersbedrijf in Hilversum nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Hilversum bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Houtwerk, muren, radiatoren, trappen en kozijnen
Steynlaan-12-hilversum-1
Steynlaan-12-hilversum-2
Steynlaan-12-hilversum-3
Steynlaan-12-hilversum-4
Steynlaan-12-hilversum-5
Steynlaan-12-hilversum-6

Een oude bekende

Deze zakelijke klant, Thesis Bouw, is een bekende voor ons. Wij zijn al vaker gevraagd door deze aannemer. Omdat zij zo tevreden zijn over het werk dat wij leveren en de samenwerking, kwamen zij weer bij ons terecht. Thesis Bouw doet opdrachten in heel Midden-Nederland.
De samenwerking met Thesis Bouw is altijd goed. De klus diende snel geklaard te worden. Nog een reden waarom ze Vink Schilderwerken hebben gekozen. Wij kunnen snel schakelen en aan deze wens voldoen.

Niet alleen schilderwerk

Het schilderwerk dat gedaan is, bestond uit diverse delen. Wij hebben al het houtwerk binnen, de muren binnen, radiatoren, trappen en kozijnen buiten voorzien van een laag schilderwerk. Maar hier houdt het niet op.
Omdat het pand zo verouderd en enigszins verwaarloosd was, diende er meer gedaan te worden. Vink Schilderwerken verzorgt niet alleen schilderwerk. Wij hebben voor dit pand ook de binnen en buiten beglazing gedaan. Hiervoor is gekozen voor diverse soorten: enkel en dubbel glas, gelaagd glas voor binnen en brandwerend glas voor in het trappenhuis. Want ook de veiligheid nemen wij in acht.
Verder hebben wij ook het behangwerk verzorgd en asbest laten verwijderen. Dit laatste is uitbesteed.

Diverse verfsoorten

Omdat de oppervlakten die geschilderd dienden te worden erg uiteenliepen hebben wij voor diverse soorten verf gekozen. Het ene materiaal is het andere niet, en dat weten onze vakschilders maar al te goed. Een greep uit de selectie verfsoorten is S2U Nova Satin, nova Primer, saus in Perfect matt en voor buiten is synthetische verf gebruikt.

Hulpmiddelen voor een perfect resultaat

Sommige hoogtes waren buiten bereik vanaf de grond. Daarom hebben wij voor deze klus meerdere steigers gebruikt. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze schilders hun werk comfortabel en precies konden uitvoeren. Alles voor een perfect resultaat!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht