Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Binnenschilderwerk Utrecht
Sinds 1953
Referenties

Binnenschilderwerk in Utrecht

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 60 jaar vanaf!

Onze vakkundige schilders leveren u duurzaam schilderwerk met eindeloze kwaliteit. Dit doen zij door voor elke situatie de passende verf te gebruiken. Ook behandelen zij het schilderwerk natuurlijk op de juiste manier. Als laatste is goed onderhoud ook belangrijk voor duurzaam schilderwerk. Hierbij helpt Vink Schilderwerken u. Vraag gerust naar onze meerjarenonderhoudsplanning!

Klanten geven aan dat zij onze prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend vinden. Bovendien ervaren zij de communicatie over projecten als zeer prettig. Door de positieve punten hebben klanten vertrouwen in ons schilderwerk. Bekijk hier onze referenties en lees zelf wat onze klanten over ons zeggen!

Binnen, buiten, zomer en winter
Voor bijna alle schilderklussen kunt u bij Vink Schilderwerken terecht. Buiten- en binnenschilderwerk, maar ook wanneer de temperaturen dalen staan onze winterschilders voor u klaar!
Schildersbedrijf voor binnen nodig?
Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Vink - Header Nieuwegracht 65 2
Binnenschilderwerk in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Schilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan studenten van Universiteit Tilburg. We verzorgden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het bijzondere aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s hieronder. Voor deze gewelven gebruikten we een speciale muurverf die bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier op voorhand rekening mee te houden. Dankzij deze speciale verf blijft het schilderwerk langere tijd goed, waardoor er dus ook minder onderhoud gepleegd hoeft te worden.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat ook een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen verdragen.
Om de ruimte visueel wat aantrekkelijker te maken, hebben we de muren een leuk kleurtje gegeven. Uiteraard wel in overleg.

Het resultaat

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Schildersbedrijf Vink - Header Nieuwegracht 61
Binnenschilderwerk in historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Het Bonaficiushuis is een pand met lange historie waar meerdere bisschoppen gewoond hebben.
Het schilderen van een historisch pand is nooit hetzelfde. Dat moet uitgevoerd worden met respect voor de lange historie van het pand, waarbij het karakter natuurlijk behouden moet blijven.
Bij historische panden is het belangrijk om zorgvuldig te werken te gaan, zo ook bij het binnenschilderwerk aan dit pand. Het karakter van het pand moest natuurlijk wel behouden blijven.
We hebben de zolder van het pand omgetoverd tot een presentatieruimte, door het opnieuw verven van de muren in een egale witte kleur. Ook hebben we al het schilderwerk in het gebouw nagelopen en hebben we eventuele gebreken hieraan hersteld.

Het resultaat

Een prachtige presentatieruimte
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 3
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 6

Binnenschilderwerk Utrecht - kantoor DSO
Kantoor; van top tot teen
Leidseveer 10, Utrecht

Een schitterend office

Een samenwerking met een prachtig resultaat
In samenwerking met andere partijen hebben wij een kantoor van top tot teen ontworpen en gebouwd. Hierin heeft Vink Schilderwerken natuurlijk het schilderwerk gedaan.
Bij het schilderen van kantoorpanden is het belangrijk om een balans tussen patronen en even kleuren te vinden. Wanneer er te veel even kleur gebruikt wordt is de ruimte niet uitnodigend. Hiertegenover staat een situatie waarin te veel patronen gebruikt worden. Dit zorgt voor onrust bij werknemers. U ziet dat ons schilderwerk zorgt voor de rust in de ruimte.
Het geheel nieuw gestylede kantoor bevindt zich op de drie bovenste verdiepingen van een hoog gebouw. Hierdoor is er ook nog eens een mooi uitzicht over de stad Utrecht. In samenwerking met UP Architecture en VIOS Bouw is dit project mogelijk gemaakt.
De klant was erg tevreden met het eindresultaat. Zo vonden zij de duidelijkheid en betrouwbaarheid erg fijn. Wij zorgen er altijd voor dat alles netjes en schoon opgeleverd wordt. Zo kunt u meteen door waar u gebleven bent.

Het resultaat

Een mooi kantoor met sfeer
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor
Binnenschilderwerk Utrecht - DSO kantoor