Schildersbedrijf Breda
Sinds 1953
Breda

Schildersbedrijf Breda

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Op zoek naar een schildersbedrijf dat zijn afspraken nakomt, strak werk levert en altijd alles netjes opruimt? Stop vooral met zoeken, u bent bij Vink Schilderwerken voor de betere schilder aan het juiste adres! Vink Schilderwerken heeft enkel opgeleide en erkende vakschilders in dienst. Zo weet u zeker dat er altijd een expert bij u aan het werk is!

Omdat wij alleen vakschilders in dienst hebben garanderen wij een hoge kwaliteit schilderwerk. Onze kwaliteit in schilderwerk hebben wij laten certificeren. Daarbij is Vink Schilderwerken een erkend schildersbedrijf, wij zijn aangesloten bij onderhoud NL.

Al sinds 1953 spat de kwaliteit van ons werk af. Dat betekent dat wij al meer dan 70 jaar hoge kwaliteit leveren. Onze vakschilders zetten elke kwaststreek met zorg en aandacht voor het beste resultaat!

Verder lezen


Schildersbedrijf in Breda nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Breda bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Veelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen goed schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.

schildersbedrijf breda header
Panden boven juwelierszaak
Karrestraat 27, Breda

Een prachtig aanzien

boven een juwelierszaak
Dit pand in de Karrestraat in Breda was nodig toe aan een nieuwe laag verf. Vink Schilderwerken heeft de buitenkant van de panden boven een juwelierszaak mooi wit geschilderd.
Dit pand in Breda is gebouwd in het jaar 1900. Het ruim 100 jaar oude gebouw was nodig toe aan een nieuwe verflaag. De begane grond van het pand wordt gebruikt als winkelpand voor een juwelier. Zo krijgt het gehele pand de frisse uitstraling die het verdient.
Omdat het de buitenkant van een gebouw betreft, was het belangrijk de juiste keuze te maken in de soort verf. Onze specialisten hebben advies gegeven en de passende verf gebruikt voor een langdurig mooi resultaat.
De karrestraat behoort tot dé kernwinkelstraat van Breda. Daarom was het ontzettend belangrijk dat het schilderwerk goed en secuur gedaan werd.

Het resultaat

Een frisse uitstraling
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 1
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 2
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 3
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 4
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 5
Schildersbedrijf breda - karrestraat detail 6

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Breda.

Binnen 1 werkdag bericht