Schildersbedrijf Culemborg
Sinds 1953
Culemborg

Schildersbedrijf Culemborg

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Goed schilderwerk zorgt voor een verzorgde uitstraling van het binnen- en buitenaanzicht van uw woning of pand. Laat deze klus daarom uitvoeren door een echte professional zoals Vink Schilderwerken. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring met zowel binnen- als buiten schilderwerk.

Bij Vink Schilderwerken staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij houden van een open communicatie en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Vink Schilderwerken is hét schilderbedrijf in Culemborg waar u op kan rekenen.

Het hele jaar door!
U kunt het hele jaar door bij ons terecht, ook in de wintermaanden. Wij hebben een professionele winterschilder die ervoor zorgt dat uw schilderwerk er perfect uitziet, zelfs bij hele lange temperaturen. Met onze sneldrogende en kwalitatief goede verf kunnen wij iedere klus klaren.

Wij helpen u graag verder! Benieuwd naar ons schilderwerk van onze schilders in Culemborg? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Lees meer.

Schildersbedrijf Culemborg nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Culemborg bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


BEKIJK ONZE REFERENTIE VOOR ALS SCHILDERSBEDRIJF CULEMBORG


De werkwijze van Vink Schilderwerken

Voordat wij aan uw klus kunnen beginnen willen wij graag meer informatie. Daarom plannen wij altijd eerst een bezoek in. Tijdens dit bezoek maken wij een inschatting voor de benodigdheden en meten wij het werk op. Na uw aanvraag krijgt u binnen twee werkdagen bericht om dit bezoek in te plannen.
Na dit bezoek ontvangt u binnen twee weken een duidelijke en vrijblijvende offerte. Hierin laten wij u zien hoe de kosten zijn verdeeld. Dit zorgt voor volledige transparantie over de prijs die u betaald.

Gaat u akkoord? Dan voeren wij het schilderwerk volledig volgens afspraak uit. Niet alleen over de prijs zijn wij transparant. Ook tijdens het schilderwerk zorgen wij voor open communicatie. Zo informeren wij u altijd over het proces of over eventuele gebreken waar u niets vanaf wist. Als ons schilderwerk erop zit zorgen wij ervoor dat wij de werkplek netjes achter laten.
Tot slot controleren wij samen met u het schilderwerk. Bent u helemaal tevreden? Dan is ons werk pas klaar! Wij willen zeker weten dat het schilderwerk volledig naar wens is. Heeft u vragen of feedback? Geef dit dan gerust aan. Dan kunnen wij hier iets mee doen!
Voor meer informatie kunt u onze website verder bekijken of contact met ons opnemen. Hopelijk tot gauw!

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Culemborg.

Binnen 1 werkdag bericht