Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Den Bosch
Sinds 1953
Den Bosch

Schildersbedrijf Den Bosch

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Vink Schilderwerken snapt dat het niet fijn is wanneer schildersbedrijven de plek niet netjes achterlaten. Bij ons zal dit niet gebeuren. Vink Schilderwerken is uw eerlijke en vakkundige schildersbedrijf in Den Bosch! Want wij komen altijd onze afspraken na. Het familiebedrijf heeft niet voor niets als filosofie: ‘Vakschilderwerk en een betrouwbare dienstverlener’.

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij geven de garantie op de beste kwaliteit en u zult geen betere schilder vinden. Dit is mogelijk omdat alle schilders in Den Bosch opgeleide en erkende vakschilders zijn. Mede doordat zij elke kwaststreek met zorg en aandacht zetten spat de kwaliteit van het schilderwerk af.

Met al meer dan 70 jaar ervaring in diverse sectoren bezit Vink Schilderwerken over een breed aantal vaardigheden. Van zakelijke tot particuliere klussen, bij ons bent u op de juiste plek. Zo hebben wij projecten voor de overheid, woningstichting en WBV gedaan. Bovendien hebben onze vakschilders panden als kerken, molens en monumenten geschilderd.

Verder lezen


Schildersbedrijf Den Bosch nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

BEKIJK ONZE REFERENTIE IN DEN BOSCHBekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Den Bosch.

Binnen 1 werkdag bericht


Veelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.