Hooge Steenweg 17, Den Bosch
De Pindakaaswinkel
Hooge Steenweg 17, Den Bosch

Een authentieke uitstraling

Voor authentieke pindakaasproducten
De Pindakaaswinkel is eind 2020 nieuw gevestigd in Den Bosch, Noord-Brabant. Zij waren op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf die het pand aan de buitenkant een mooie lik verf kon geven. De hele buitengevel, kozijnen en deuren zijn geschilderd.
De eerste Bossche pindakaaswinkel is gevestigd in de Hooge Steenweg 17. Dit opvallende winkelpand heeft een authentieke, mooie winkelpui en is een gemeentelijk monument. Hierdoor onderscheidt het zich positief van de andere panden in de winkelstraat. De 4 meter hoge voorkant heeft een authentieke uitstraling. Onze vakschilders hebben ervoor gezorgd dat deze uitstraling behouden is.
De Hooge Steenweg wordt in Den Bosch gezien als de A1 winkelstraat van het centrum. Je komt hier namelijk altijd wel doorheen wanneer je in het centrum van Den Bosch bent om te winkelen.
Het resultaat is prachtig geworden. De authentieke sfeer van het pand is behouden, wat ook zeker de bedoeling was. Zo doet het pand recht aan de authentieke pindakaasproducten die je er kan kopen.

Schildersbedrijf in Den Bosch nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Den Bosch bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Hooge Steenweg - detail 1
Hooge Steenweg - detail 2
Hooge Steenweg - detail 3
Hooge Steenweg - detail 4
Hooge Steenweg - detail 5
Hooge Steenweg - detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht