Schildersbedrijf Geldermalsen
Sinds 1953
Geldermalsen

Schildersbedrijf Geldermalsen

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Een betrouwbaar schildersbedrijf in Geldermalsen zoeken kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 70 jaar vanaf!

Als schildersbedrijf in Geldermalsen zijn wij onder andere bezig geweest met het schilderen, behangen en het zetten van glas in een woning van een klant die al meerdere jaren tevreden is over ons, maar hebben we ook geschilderd in opdracht van een VvE.

Zo'n grote diversiteit aan schilderwerk vraagt natuurlijk ook vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders in Geldermalsen wel kunt spreken. Bekijk het nette werk van onze schilders in Geldermalsen en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Ook winterschilders
Onze schilders werken niet alleen wanneer het lekker weer is. Ook in de wintermaanden zijn zij er voor uw binnen- en buitenschilderwerk. Door onze speciale kwaliteit verf kunnen onze winterschilders zelfs in de winter buitenschilderwerk verrichten.

Schildersbedrijf in Geldermalsen nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Geldermalsen bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Geldermalsen - Header Steenvliet
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Schilderen, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Met deze klant hebben we als schildersbedrijf in Geldermalsen al een lange tijd een goede relatie. Daarom werd door hen wederom voor Vink Schilderwerken gekozen. Deze keer voor binnenschilderwerk van de gehele woning: van zolder tot begane grond. Wel was er enige haast bij het uitvoeren van het schilderwerk, omdat de bewoners namelijk gingen verhuizen…
De wanden binnen namen we ook onder handen: die hebben we eerst behangen met glasweefsel en daarna grondig gesausd. De slaapkamer hoefde niet geschilderd te worden; daar hebben we de muren alleen behangen met een leuk patroontje.
Tot slot plaatsten we in de achtergevel ook nieuwe kozijnen met nieuw glas.
Het lukte ons alles op tijd af te krijgen. Het resultaat spreekt – denken wij – voor zich.

Het resultaat

Verf, behang én glas
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 1
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 2
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 3
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 4
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 5
Schildersbedrijf Geldermalsen - Steenvliet detail 6

Schildersbedrijf Geldermalsen - Header Prinsenhof
Schilderen in opdracht van de VvE
Prinsenhof 12, Geldermalsen

Contrasterend schilderwerk

Schilderen in grijs en wit
Voor enkele appartementen in Geldermalsen heeft Vink Schilderwerken in opdracht van de Vereniging van Eigenaren onderhoud aan het buitenschilderwerk verzorgd.
Als schildersbedrijf zijn wij in veel regio’s actief. Ook in Geldermalsen, waar we bij een appartementencomplex op de Prinsenhof de kozijnen van verschillende appartementen opnieuw geverfd hebben.
Aan de ene kant van het gebouw zijn de kozijnen en muren grotendeels wit. Die kozijnen hebben we een nieuwe laag witte verf gegeven. De twee helften van dit gebouw vormen een mooi geheel en daar dragen de kozijnen nu ook weer aan bij.
Aan de andere kant van het gebouw vind je een combinatie van grijze en rode bakstenen. Bij dit gedeelte van het gebouw zijn de kozijnen grijs, wat mooi staat bij de bakstenen. Het grijze schilderwerk was door de jaren wat vervaagd, maar door ook deze kant opnieuw te verven, zien de kozijnen er weer als nieuw uit. Zo vormen de kozijnen en bakstenen samen weer één geheel. Samen met de witte muren en kozijnen aan de andere kant, vorm het gebouw een mooi geheel.

Het resultaat

Zo goed als nieuw
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 1
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 2
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 3
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 4
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 5
Schildersbedrijf Geldermalsen - Prinsenhof 12 detail 6

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Geldermalsen.

Binnen 1 werkdag bericht