Schildersbedrijf Hilversum
Sinds 1953
Hilversum

Schildersbedrijf Hilversum

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Al een tijd op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Hilversum? Dan is Vink Schilderwerken hét schildersbedrijf dat u zoekt! Wij zijn uw schilder uit Hilversum. Wij zijn een familiebedrijf met een bedrijfsfilosofie die staat voor het leveren van vakschilderwerk en het betrouwbaar diensten verlenen. Het is niet voor niets dat kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons op een gedeelde eerste plaats staan. Zoals dat hoort bij een goede schilder

Sinds 1953 leveren wij al perfect schilderwerk, onze ervaring van ruim 70 jaar hebben wij laten certificeren. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van het werk dat wij leveren. Bovendien hebben wij binnen ons schildersbedrijf in regio Hilversum enkel opgeleide en gecertificeerde schilders in dienst die elke kwaststreek met zorg zetten.

Lees meer.

Schildersbedrijf in Hilversum nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Hilversum bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


BEKIJK ONZE REFERENTIE VOOR SCHILDERWERK IN HILVERSUM


Duurzaam schilderwerk

Wanneer u de boel laat schilderen wilt u natuurlijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk netjes blijft. Wij bij Vink Schilderwerken weten hoe u dit voor elkaar krijgt. De soort verf is natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom kunnen alle schilders van Schildersbedrijf Vink met verschillende soorten verf werken. Zo wordt altijd de verf gebruikt die het best bij uw situatie past.
Als tweede is de juiste behandeling een belangrijk punt. Deze behandeling verzorgen wij natuurlijk nadat wij het schilderwerk hebben geleverd.
Als laatst is ook het onderhoud van belang. Ook hierbij helpen wij u graag. Vraag gerust naar onze meerjarenonderhoudsplanning. Zo zorgen we er samen voor dat u het maximale uit het schilderwerk haalt!

Ervaringen van klanten

Vele klanten gingen u al voor. Zij gaven onder andere aan dat de prijs/kwaliteit-verhouding van Vink Schilderwerken uitstekend is. Bovendien is de communicatie rondom en over projecten altijd als zeer prettig ervaren. Door deze positieve ervaringen hebben niet alleen wij, maar ook onze klanten, vertrouwen in ons schilderwerk. Lees hier de referenties van onze klanten!

Samen inspecteren

Wanneer onze zeer bekwame schilders het werk hebben afgerond lopen zij samen met u het schilderwerk af. Zo geven wij u de mogelijkheid om het samen met de schilder te inspecteren. Geef het vooral aan wanneer u nog op- of aanmerkingen heeft. Dan zorgen we er samen voor dat u geheel tevreden bent met het werk. Pas dan zit ons werk erop!

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Hilversum.

Binnen 1 werkdag berichtVeelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.