Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Leerdam
Sinds 1953
Leerdam

Schildersbedrijf Leerdam

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Een betrouwbaar schildersbedrijf in Leerdam zoeken kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 70 jaar vanaf! Bij het binnen - en buitenschilderwerk, in de zomer en in de winter.

Als schildersbedrijf in Leerdam zijn wij in onder andere bezig geweest met het schilderen van een monumentaal pand, het schilderen van het huis van een particulier, maar vooral met het schilderen in dienst van VvE's.

Zo'n grote diversiteit aan schilderwerk vraagt natuurlijk ook vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders in Leerdam wel kunt spreken. Bekijk het nette werk van onze schilders in Leerdam en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Schildersbedrijf in Leerdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Leerdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Leerdam - Header Stationsweg
Onderhoud buitenschilderwerk voor VvE
De Hoge Klaver Vier, Leerdam

Kosten besparen door onderhoud

Sinds 2004
Een Vereniging van Eigenaren zocht een schildersbedrijf in Leerdam. De opdracht: het buitenschilderwerk van hun appartementengebouw onderhouden.
Geen probleem: we maakten een onderhoudsplan om het schilderwerk periodiek bij te houden de komende jaren. Voor de VvE een kopzorg minder; ze hoeven nooit op het schilderwerk te letten. Dat doen wij. Is onderhoud aan het schilderwerk nodig? Gaan wij aan de slag.
Het schilderen van een appartementengebouw brengt wel uitdagingen mee. De delen die we moesten schilderen zaten op grote hoogte en waren dan ook niet makkelijk te bereiken.
Dat werd dus schilderen op hoogwerkers. Niet de meest gevaarlijke klus, maar wél één waarbij je schilders nodig hebt die hierin getraind zijn. Schilders die weten waar ze op moeten letten.
Meer dan 10 jaar later staat het complex er nog altijd stralend bij. Bijkomend voordeel: dankzij het periodieke onderhoud krijgt houtrot bijna geen kans. Zo bespaarden ze ook nog eens veel kosten.

Het resultaat

In goede staat, uitnodigend
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Stationsweg detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Memel
Onderhoud buitenschilderwerk voor VvE
De Leyderdam, Leerdam

Meerjarenplan voor 15 jaar

Al vele jaren…
Een Vereniging van Eigenaren zocht een schildersbedrijf in Leerdam. De opdracht: het buitenschilderwerk van hun appartementengebouw onderhouden.
Geen probleem: we stelden een meerjarenplan op voor het onderhoud voor de komende 15 jaar. De VvE hoeft zich nu geen zorgen meer te maken over het onderhoud van het schilderwerk. Dat voeren wij vanaf nu voor hen uit.
De uitdaging bij appartementencomplexen zit ‘m voornamelijk in de hoogte. Daarbij moet je schilders inzetten die getraind zijn om op hoogte te schilderen. Schilders die weten waar ze op moeten letten en hoe ze dat moeten doen.
Bij dit specifieke complex kwam er nog een uitdaging bij: aan de achterzijde is maar weinig ruimte voor een hoogwerker. Maar, niets is onmogelijk.
Onderhoud voorkomt houtrot. Dus behalve dat het schilderwerk er mooi uit blijft zien, bespaart het op termijn vervangingskosten voor kozijnen.

Het resultaat

In goede staat en uitnodigend
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Memel detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Dorpsstraat
Kerk buiten en binnen schilderen
Dorpsstraat 33, Schoonrewoerd

Monumentaal schilderwerk

2016
De kerk van Schoonrewoerd zocht een schildersbedrijf in Schoonrewoerd. De kerk is een Rijksmonument. En die titel is niet onverdiend: een parel in het landschap.
In 2014 mochten we deze kerk al van binnen schilderen en dat was alle partijen goed bevallen. In 2016 vroeg de kerk ons weer, maar deze keer voor het buitenschilderwerk. Naast het schilderwerk buiten, moest ook de pastorie opnieuw geschilderd worden..
We zijn trots op het resultaat. Maar daar laten we het niet bij: na oplevering stelden we plannen op voor het onderhoud de komende jaren. Zo zorgen we ervoor dat het schilderwerk altijd mooi blijft.
Júist bij historische gebouwen is het cruciaal om schilderwerk regelmatig te inspecteren en bij te werken. Doe je dat niet, ligt houtrot op de loer. Het zou natuurlijk erg jammer (en kostbaar) zijn om dit achteraf op te moeten lossen, daarom is voorkomen beter dan genezen.
Dus nu, maar ook jaren ná nu, zal de kerk in Schoonrewoerd er prachtig bij staan.

Het resultaat

Klinkt als een klok
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Dorpsstraat detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Giddinghof 8
Kozijnen schilderen voor een particulier
Giddinghof 8, Leerdam

Een frisse kleur

Door een nieuw laagje verf
In Leerdam was een particulier op zoek naar een schildersbedrijf om de kozijnen op de bovenverdieping van zijn woning opnieuw te schilderen.
Het ging bij dit project om enkele raamkozijnen op de bovenste verdieping van de woning. Deze kozijnen waren alleen niet op alle plaatsen even goed bereikbaar. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om aan de achterkant van het huis het schilderwerk op de ladder uit te voeren en aan de voorzijde een hoogwerker te gebruiken.
Op die manier waren alle kozijnen op een goede manier te bereiken en hebben we optimaal resultaat kunnen leveren. Wij hopen dat de bewoners nog lange tijd van het schilderwerk kunnen genieten!

Het resultaat

Een fris aanzicht
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Giddinghof 8 detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Oranjehof 29-99
Schilderwerk voor een VvE
Oranjehof 29-99, Leerdam

Onderhoud aan een appartementencomplex

UV werende verf
De Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex aan de Oranjehof in Leerdam was op zoek naar een schildersbedrijf voor het onderhouden van het schilderwerk aan hun pand. De verf begon na jaren in de zon af te bladeren en was toe aan onderhoud.
Omdat de ramen van het appartementencomplex op de westzijde liggen, komt er redelijk wat zonlicht op de kozijnen. De ultraviolette stralen van het zonlicht zorgen ervoor dat de bindmiddelen in de verf sneller afbreken, waardoor de verf sneller loslaat. Wanneer bij het schilderen voor de juiste verf wordt gekozen, zal de invloed van UV-straling en hitte minder effect hebben op de verf en kunt u langer genieten van het schilderwerk.
Vandaar dat we voor deze werkzaamheden gekozen hebben voor een hoogwaardige verf in combinatie met een UV-beschermende coating.

Het resultaat

Een stralend gebouw
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Oranjehof 29-99 detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Pfinztalstraat 12
Onderhoud aan een bedrijfspand
Pfinztalstraat 12, Leerdam

Schilderwerk aan een bedrijfspand in Leerdam

Dezelfde kleur, maar een ander uiterlijk
In Leerdam staat het kantoor van M.S.E. Het schilderwerk aan dit kantoor was toe aan onderhoud, vandaar dat zij ons schildersbedrijf ingeschakeld hadden om dit uit te voeren.
In de Pfinztalstraat hebben de gebouwen ongeveer allemaal dezelfde uitstraling. Er kon dus niet veel worden veranderd aan de kleuren van het pand. Daarom hebben we alle kozijnen opnieuw geschilderd in de blauwe kleur die ook te vinden is bij de rest van de panden in de Pfinztalstraat. Met het nieuwe schilderwerk valt het pand toch op, maar heeft het nog wel hetzelfde uiterlijk als de andere panden.
Tijdens het schilderen is gebruik gemaakt van een kleine steiger, om het schilderwerk aan de kozijnen op de eerste verdieping onder handen te nemen. Dat werkt namelijk net wat handiger en veiliger dan werken op een ladder.
Door het nieuwe schilderwerk valt het pand toch nét iets meer op ten opzichte van de andere panden die te vinden zijn op het bedrijventerrein.

Het resultaat

Schilderwerk dat opvalt
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Pfinztalstraat 12 detail 6

Schildersbedrijf Leerdam - Header Spoorstraat 5
Historisch pand in Leerdam
Spoorstraat 5, Leerdam

Nieuwe verf voor de huisartsenpraktijk

Historisch schilderwerk
Aan de Spoorstraat in Leerdam vind je het historische pand waarin zich een huisartsenpraktijk bevindt. Het schilderwerk van het pand begon te vervagen en bladeren, waardoor de eigenaar besloot het schilderwerk opnieuw te laten uitvoeren.
Als schildersbedrijf vinden wij het werken aan historische panden één van de mooiste activiteiten. Het werk aan deze panden vraagt om een hele andere aanpak dan we gewend zijn bij moderne gebouwen.
Voor het onderhoud aan het schilderwerk van deze woning, hebben we de kozijnen en de veranda aan de voorzijde van het huis geschilderd. De kozijnen en veranda van de huisartsenpraktijk hebben we een neutrale, witte kleur gegeven. Voor de deur werd echter gekozen voor een meer opvallende, donkerpaarse kleur, waardoor deze er net wat meer uitspringt.
Mede door het gebruik van de juiste verf zullen de bewoners nog lang van het mooie schilderwerk kunnen genieten!

Het resultaat

We zijn er niet ziek van
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 1
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 2
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 3
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 4
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 5
Schildersbedrijf Leerdam - Spoorstraat 5 detail 6

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Leerdam.

Binnen 1 werkdag bericht