Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Binnenschilderwerk Leerdam
Sinds 1953
Referenties

Binnenschilderwerk in Leerdam

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Vink Schilderwerken is al meer dan 60 jaar uw betrouwbare vakschilder. Onze opgeleide schilders zetten elke kwaststreek met zorg en aandacht. Zij zullen daarbij altijd hun afspraken nakomen! Voor al uw schilderwerk in Leerdam kunt u bij ons terecht.

Wij zijn een erkend schildersbedrijf en aangesloten bij onderhoud NL. Wij zijn er voor al uw buiten- en binnenschilderwerk. Vink Schilderwerken heeft enkel opgeleide vakschilders in dienst. Dit om altijd de beste kwaliteit te garanderen. Deze kwaliteit hebben wij dan ook laten certificeren.

Wilt u niet voor financiële verrassingen komen te staan? Dan bent u hier aan het juiste adres. De offerte die u binnen twee weken na onze bezichtiging ontvangt, is ook de prijs die u betaalt. Deze bezichtiging gebruiken wij om te bekijken wat nodig is en het werk op te meten. Klanten zijn ontzettend tevreden over ons. Bekijk hier onze referenties en lees zelf wat onze klanten over ons zeggen!
Schildersbedrijf voor binnen nodig?
Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Binnenschilderwerk Leerdam - Kristallaan 61
Binnenschilderwerk in een woning in Leerdam
Kristallaan 61, Leerdam

Al het mogelijke schilderwerk

Van kozijnen tot alle muren
Wij werden gevraagd om al het mogelijke binnenschilderwerk voor deze woning in Leerdam uit te voeren. Onze bekwame schilders hebben hier alle muren, kozijnen, plinten, enzovoort geschilderd.
Ook bij binnenschilderwerk gaan wij met zorg en aandacht om met het schilderwerk. Maar bij binnenschilderwerk is ook uw interieur belangrijk. Zoals u kunt zien wordt er altijd rekening gehouden met uw meubels. Daarbij kunt u hieronder ook zien dat ons schilderwerk geheel spatvrij is op andere objecten zoals bijvoorbeeld deurklinken en behang.
De strakke witte kleur die aangebracht is steekt prachtig af op de prachtige figuren in het behang. Het glanzende behang springt op zijn beurt weer ontzettend mooi naar voren door het precieze schilderwerk.
Onze klant was zeer tevreden met het binnenschilderwerk dat Vink Schilderwerken geleverd heeft hier!

Het resultaat

Een woning waar de kleuren prachtig uitspringen
Binnenschilderwerk Leerdam - Kristallaan 61
Binnenschilderwerk Leerdam - Kristallaan 61
Binnenschilderwerk Leerdam - Kristallaan 61

Binnen 1 werkdag bericht