Schildersbedrijf Meerkerk
Sinds 1953
Meerkerk

Schildersbedrijf Meerkerk

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Een betrouwbaar schildersbedrijf in Meerkerk zoeken kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 70 jaar vanaf!

Als schildersbedrijf zijn wij in Meerkerk onder andere bezig geweest met het schilderen van een zakenpand.

Bekijk het nette werk van onze schilders in Meerkerk en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Elke maand in het jaar
Vink Schilderwerken is er niet alleen voor u in de warme maanden. Ook in de koudere maanden verzorgen wij uw binnen- en buitenschilderwerk. Ja, u leest het goed! Door onze speciale sneldrogende kwaliteit verf kunnen wij zelfs met koude temperaturen buitenschilderwerk leveren. Dit is wat ons onderscheid van alle schilders in Nederland. Bekijk de voordelen van onze winterschilders.

Schildersbedrijf in Meerkerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Meerkerk bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Meerkerk - Header Energieweg
Bedrijfspand schilderen
Energieweg 10, Meerkerk

Schilderen bij lage temperatuur

Najaar 2015
ARTI70 zocht een schildersbedrijf in Meerkerk. De opdracht: een flinke make-over van hun bedrijfspand. Omdat de huisstijl van het bedrijf aangepast was, wilden ze ervoor zorgen dat het gebouw weer bij de huisstijl zou passen. Daar zorgden wij voor.
Op zich is het sauzen van metselwerk niet bijzonder. De tijd van het jaar zorgde ervoor dat het toch enigszins een uitdaging werd: in het najaar van 2015 was de temperatuur namelijk erg laag. Daarnaast was de luchtvochtigheid erg hoog.
Dat vereiste een doordachte aanpak en uiteindelijk zijn we gaan sauzen met een speciale muurverf die ook droogt bij lage temperaturen.
Naast het uitvoeren van het schilderwerk repareerden we meteen ook wat voegwerk. Want kleine herstelwerkzaamheden pakken we direct mee. Daarvoor hoeven onze klanten geen apart bedrijf in te schakelen.
Het resultaat mag er zijn: het pand trekt de aandacht met z’n donkere façade. De oranje kleur van het bord met de bedrijfsnaam steekt er als contrastkleur af.

Het resultaat

Donker, strak, opvallend
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 1
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 2
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 3
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 4
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 5
Schildersbedrijf Meerkerk - Energieweg 6

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Meerkerk.

Binnen 1 werkdag bericht