Langendijk 45, Kapsalon in Gorinchem
Gorinchem
Langendijk 45

Een monumentaal pand als kapsalon

Volledige ontzorging door Vink Schilderwerken
Een kapsalon aan de Langendijk in Gorinchem diende een nieuwe laag verf te krijgen. Dit aan de buiten- maar ook aan de binnenkant. Speciaal aan dit project was, dat de trapgevel een rijksmonument is. Monumentale panden dienen volgens bepaalde richtlijnen opgeknapt te worden. Vink Schilderwerken heeft hiervoor gezorgd.
Voor dit pand heeft Vink Schilderwerken het complete pakket aangeboden. De trapgevel is een rijksmonument. Wij hebben hier het voeg-, zink- en schilderwerk gedaan. Onze klant heeft aan ons gevraagd of wij het contact met monumentenzorg wilden leggen. Dit hebben wij dan ook gedaan en alles met hen is afgestemd en opgelost. Monumentale gevels dienen volgens bepaalde richtlijnen hersteld te worden. Deze hebben wij dan ook nauwkeurig gevolgd.

Lees verder.

Schildersbedrijf voor monumentaal schilderwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Ook het houtwerk buiten hebben wij voorzien van een nieuwe laag verf. Dit hebben wij gedaan met hooglandse lakverf. Deze verf biedt goede weerstand tegen regen en andere weersomstandigheden. Zo hebben wij de gehele gevel meegenomen. Hiervoor waren wel steigers nodig, anders konden onze vakmensen niet overal bij. Ook deze regelen wij zelf. Zo had deze klant het complete pakket en ziet het pand er weer op en top uit.
De combinatie van een hoog pand met binnen- en buitenschilderwerk met monumentale waarden maakte dit project tot een leuke uitdaging. Door het contact met monumentenzorg, het repareren van de gevel volgens de richtlijnen en het zelf inzetten van steigers, heeft Vink Schilderwerken ook voor dit project weer volledige ontzorging geboden.
De klant waar we deze klus voor geklaard hebben, is al 20 jaar tevreden klant bij Vink Schilderwerken. Het contact verloopt goed en wij zorgen er altijd voor dat zij tevreden zijn met het eindresultaat.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht