Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Nieuwegein
Sinds 1953
Nieuwegein

Schildersbedrijf Nieuwegein

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Een betrouwbaar schildersbedrijf in Nieuwegein zoeken kan lastig zijn. Bij Vink Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al meer dan 60 jaar vanaf!

Als schildersbedrijf in Nieuwegein zijn wij onder andere bezig geweest met het jaarlijkse onderhoud aan woningen van Woningstichting LEKSTEDEwonen.

Mede door het vakmanschap van onze schilders is dit jaarlijkse onderhoudscontract tot stand gekomen. Bekijk het nette werk van ons buiten- en binnenschilderwerk in Nieuwegein en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Warme en koude maanden
Het hele jaar door is Vink Schilderwerken beschikbaar voor uw schilderwerk. Onze winterschilders helpen u graag wanneer de maanden kouder worden.

Schildersbedrijf in Nieuwegein nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Nieuwegein bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Nieuwegein - Header
Het schilderwerk ziet er weer strak uit
Archimedesbaan 25, Nieuwegein

Al het houtwerk is dekkend overgeschilderd

Voor de tweede keer mochten wij het buitenschilderwerk van dit kantoorpand verrichten. Overigens werk(t)en wij ook op andere locaties voor dezelfde opdrachtgever, Thesis Bouw Nieuwegein. De samenwerking verloopt altijd prettig.
Wij hebben al het houtwerk dekkend overgeschilderd met Sigma S2U Allure Gloss en de entreedeur blank gelakt met Avis Timbercoat Hoogglans. Vanwege de hoogte hebben wij gebruik gemaakt van rolsteigers. Het werk is uitgevoerd door drie van onze medewerkers. Na afloop van de werkzaamheden ziet het schilderwerk er weer strak uit en is de opdrachtgever tevreden. En wij dus ook!

Het resultaat

Woningen die er altijd verzorgd uitzien
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 1
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 2
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 3
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 4
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 5
Schildersbedrijf Nieuwegein - Archimedesbaan 5