Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Archimedesbaan 25, Nieuwegein
Nieuwegein
Archimedesbaan 25

Al het houtwerk is dekken overgeschilderd

Het schilderwerk ziet er weer strak uit
Dit kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een oppervlakte van 990 m². Met zijn industriële functie was het van belang dat het schilderwerk strak gedaan zou worden. Elk bedrijf wil natuurlijk een goede indruk geven en dat kun je doen door een strak en mooi uiterlijk.
Het pand was geen onbekend terrein voor ons. Omdat onze vorige schilderwerk zo goed beviel, mochten wij voor de tweede keer hier het schilderwerk uitvoeren. Niet alleen het pand was bekend terrein. De opdrachtgever is altijd tevreden met ons werk, dus hiervoor hebben wij dan ook al meerdere opdrachten gedaan. De samenwerking met Thesis Bouw Nieuwegein verloopt dan ook altijd prettig.

Lees verder.

Schildersbedrijf in Nieuwegein nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Nieuwegein bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat
Voor deze mooie klus hebben wij drie van onze vakschilders ingezet.
Het pand beschikte over een groot oppervlakte houtwerk. Deze hebben wij met hoge kwaliteit verf overgeschilderd. Om het er fraai en strak uit te laten zien hebben we gebruik gemaakt van Sigma S2U Allure Gloss.
Ook de entreedeur hebben we mooi en strak overgedaan. Deze hebben onze vakschilders blank gelakt met Avis Timbercoat Hoogglans.
Vink Schilderwerken voert schilderwerk uit op diverse locaties en plekken. Zo kan het voorkomen dat er plekken op grote hoogtes geschilderd dienen te worden. Dit was ook het geval bij dit kantoorpand. Hiervoor hebben wij eigen materialen. Zo hebben wij voor dit project rolsteigers gebruikt om goed bij alle plekken te kunnen en het schilderwerk strak uit te voeren.
Na afloop van de mooie klus is het schilderwerk prachtig en strak. De opdrachtgever was wederom tevreden over het werk dat wij geleverd hebben. Toen we dit hoorden zat onze klus erop. Want pas wanneer u tevreden bent, zit ons werk erop!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht