Onderhoudscontract schilderwerk
Volledige ontzorging
Onderhoudsplan voor schilderwerk

Onderhoudscontract schilderwerk

Een flexibele overeenkomst die uw schilderwerk goed houdt
Een frisse, verzorgende uitstraling van uw huis of bedrijfspand begint met hoogwaardig schilderwerk. Of het nu gaat om het onderhouden van bestaand schilderwerk of het beschermen van uw gevel tegen weersomstandigheden. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw schilderwerk altijd in topconditie blijft zonder zorgen? Dat is waar ons onderhoudscontract voor schilderwerk in beeld komt.

Wat is een onderhoudscontract?
Een onderhoudsplan voor schilderwerk is een overeenkomst die wij maken met u waarin we vastleggen welke werkzaamheden regelmatig zullen worden uitgevoerd. Dit plan zorgt ervoor dat het schilderwerk van uw pand of gebouw in goede en gezonde staat blijft.

Meer informatie

Onderhoudsplan nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


Werkwijze

Afhankelijk van het pand en verschillende soorten werkzaamheden worden afspraken opgesteld. Een onderhoudscontract is eigenlijk geen contract. U zit namelijk helemaal nergens aan vast. Het is een samenwerking waarin wij u ontzorgen door op tijd contact op te nemen voor het benodigde onderhoud.

Na elke drie jaar kijkt onze specialist naar welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Op basis van deze inspectie kunnen wij een kostenraming maken voor het bijwerken van het schilderwerk.

Bijwerken houdt in dat we met name de onderdorpels, die in eventueel slechtere staat zijn, gaan behandelen. Om zo verdere schade te voorkomen.

9,0

9,0/10 op basis van 126 beoordelingen

Dakveer en Dakraam zijn heel netjes geverfd. Omdat het erg hoog is heb ik de schilder ingeschakeld. We zijn blij mee!

Martin van Toor

Goed werk geleverd

J.

Prima schilders, vrolijk en vakbekwaam

A.

Het vervangen van de oude ruiten voor HR++ ruiten, zijn vakkundig uitgevoerd door vriendelijk en vakbekwaam personeel. De doorlooptijd van de opdracht was gezien de huidige tijd snel. Communicatie kan hier en daar nog iets beter qua planning. Maar we zijn overall zeer tevreden.

Andre

snelle offerte en snelle levering en montage zoals afgesproken

Jan

keurig volgens afspraak vriendelijk personeel goed werk geleverd in een woord top.

martin van Beusekom
Onderhoudscontract schilderwerk - beste verftechnieken

Voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudsplan bij Vink Schilderwerken zit u nergens aan vast. Elke drie jaar nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om het schilderwerk te beoordelen. U hoeft hierdoor geen rekening te houden met het controleren van uw schilderwerk. Hiervoor zijn wij!

  • Regelmatig onderhoud voorkomt houtrot en hoge kosten voor vervanging.
  • U bespaart kosten want u komt niet in aanmerking met grote uitgaven in één keer.
  • Geen omkijken naar het schilderwerk dankzij periodieke inspectie.
  • U weet, op het gebied van kosten, waar u aan toe bent de komende 10 jaar.
  • Voor VvE is het op deze manier eenvoudig om de servicekosten in te schatten.


Veelgestelde vragen
Zit u vast aan een contract?

Nee, wij van Vink Schilderwerken komen elke drie jaar kijken naar het schilderwerk. Met deze inspectie wordt er bekeken welke delen van het pand geschilderd dienen te worden en welke nog een aantal jaren mee kunnen. Daarbij kunt u ten alle tijden de overeenkomst stopzetten.

Welke mogelijkheden zijn er voor een VvE?

U komt niet te staan voor hoge kosten. Door de inspectie van Vink is er een jarenlange ontzorging op het gebied van onderhoud van het schilderwerk. Hier kunnen de service kosten eenvoudig op berekend worden.

Hoelang gaat buitenschilderwerk mee?

Soms gaat uw schilderwerk wat langer mee en soms wat minder lang. Dit is vooral afhankelijk van de zonbelasting. Gemiddeld houden wij zes jaar aan voordat uw gehele pand of woning weer geschilderd dient te worden. Door tussendoor het schilderwerk te inspecteren en bij te werken, kunnen we deze periode uitbreiden naar zeven jaar.

Hoe controleert u schilderwerk?

Hier hoeft u niet aan te denken. Door middel van het onderhoudsplan komen de specialisten van Vink uw schilderwerk bekijken en beoordelen voor eventueel onderhoud.


Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht