Beglazing
Sinds 1953
Beglazing

Beglazing

Wij staan voor betrouwbaarheid en garanderen kwaliteit
Glas- en schilderwerk worden steeds vaker met elkaar verbonden, bij Vink Schilderwerken zijn deze twee al enige tijd met elkaar verbonden. Bij ons staat het opleveren van het beste resultaat voor onze klanten centraal, hierbij hoort het verzorgen en ook het plaatsen van beglazing ook tot onze activiteiten. Van het plaatsen van hoogwaardig dubbelglas voor de renovatie van een woonhuis tot karakteristiek glas-in-lood voor een monumentaal pand.

Wij zijn dé specialist op het gebied van beglazing. Wij komen graag bij u langs, voor grote klusjes maar ook de kleine klusjes. Dit kan gaan van het vervangen van een klein ruitje dat gebroken is tot het voorzien van beglazing voor nieuwe gebouwen. Wij zijn specialist in plaatsing van de volgende beglazing:

  • Vervanging van breukruiten
  • Isolatieglas
  • Restauratieglas
  • Veiligheidsglas
  • Glas in lood
  • Brandwerend glas
Lees meer

Iemand nodig voor goede beglazing?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons beglazingswerkBeglazing-impressie-2
Beglazing-impressie-4
Beglazing-impressie-1Het belang van beglazing

Beglazing is een belangrijk onderdeel in een woning het voegt namelijk comfort toe. Beglazing zorgt voor voldoende daglicht, een uitzicht en voor een goede isolatie. Vink Schilderwerken is dé hulp voor al uw beglazing problemen. Wij zijn snel ter plaatse om eventuele beglazing te vervangen. Het moeten vervangen van beglazing kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat u last heeft van lekkende ruiten of er is sprake van breukruiten. Daarnaast kunnen wij uw beglazing ook vervangen voor veiligheidsglas, figuurglas, HR++ glas of van enkelglas naar isolatieglas.

Dubbel glas en HR++ glas

Tegenwoordig is bijna geen enkele woning meer voorzien van enkel glas. Enkel glas is ook niet meer van deze tijd het levert hoge energierekeningen op en het woon- en verblijfcomfort is laag er door. Een duurzame oplossing is dubbel glas. Hoog rendement dubbel glas ook wel HR++ genoemd is de oplossing. Het houdt namelijk warmte binnen in de winter en in de zomer zorgt het er voor dat er minder zonnewarmte binnenkomt. Een ander voordeel van dubbel glas is dat het geluidwerend is. Vink Schilderwerken adviseert u graag over de mogelijkheden betreft dubbel glas in uw woning of bedrijfspand.

Isolatie

Een goed geïsoleerde woning wordt steeds belangrijker kijkend naar de huidige energieprijzen. Een woning met isolerende beglazing heeft niet alleen een energievoordeel maar heeft ook een inbraak vertragende werking en voorkomt vorming van condens. Naast isolerend glas hebben wij ook andere soorten beglazing, als:
  • Figuurglas
  • Gelaagd glas
  • Gehard glas
  • Glas met geïntegreerde ventilatieroosters

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht