Houtrot Reparatie & Bouwonderhoud
Sinds 1953
Houtrot reparatie & Bouwonderhoud

Houtrot reparatie & bouwonderhoud

Wij staan voor betrouwbaarheid en garanderen kwaliteit
Het onderhouden van uw woning is van groot belang. Wanneer uw woning niet goed onderhouden wordt kunnen er problemen ontstaan, zoals houtrot. Houtrot ontstaat wanneer het buitenwerk niet regelmatig gecontroleerd wordt. Houtrot is een van de grootste vijanden van houtwerk. Het herkennen en erger voorkomen is daarom essentieel.

Gelukkig is het mogelijk om houtrot te repareren. Het repareren van houtrot kunt u met vertrouwen aan Vink Schilderwerken over laten. Met onze vakkennis beoordelen wij het houtwerk nauwkeurig en vinden wij altijd een passende oplossing. Wij helpen u graag verder!

Houtrot
Doordat Nederland een vrij vochtig klimaat heeft kunnen er snel schimmels en zwammen ontstaan. Deze schimmels en zwammen tasten langzaam maar zeker het hout aan. Dit komt voornamelijk voor bij achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken. Het aangetaste hout kan lekkages veroorzaken en zelfs de bouwconstructie verzwakken.

Houtrot komt niet alleen voor in oude panden. Tijdens de bouw kunnen er kwetsbare punten ontstaan bij de detaillering, verbindingen en beglazing. Wanneer dit gebeurt, krijgt houtrot ook snel een kans.

Lees meer

Iemand nodig voor houtrot reparatie of bouwonderhoud?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons werkhoutrot-reparatie-bouwonderhoud-impressie-1
houtrot-reparatie-bouwonderhoud-impressie-2
houtrot-reparatie-bouwonderhoud-impressie-3Renovatie van houtrot

Een schilderbeurt is het perfecte moment om beschadigde delen en houtrot aan te pakken. Zo wordt inwatering en een rottingsproces dat doorgaat onder de nieuwe verflaag voorkomen. Daarom kunt u bij Vink Schilderwerken niet alleen terecht voor schilderwerk. Wij hechten ook veel waarde aan het renoveren van aangetast hout. Bij het repareren van houtrot pakken wij het probleem bij de bron aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het aangetaste hout verwijderd wordt. Het gedeelte wordt netjes hersteld met een houtvulmiddel of houtreparatiemiddel.
Wij nemen kozijnen, stijlen, ramen, deuren, onderdorpels, daklijsten en boeidelen zorgvuldig onder handen. Wanneer nodig vervangen we de volledige onderdelen, maar meestal is een reparatie genoeg.
Wij zijn expert op het gebied van houtrot reparaties met kunsthars producten. Daarnaast beschikken wij over onze eigen timmerwerkplaats, waar wij ook de ongeplande renovaties snel en deskundig kunnen uitvoeren.
Wanneer u Vink Schilderwerken inschakelt bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit en wordt u volledig ontzorgt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht