Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Wandafwerking
Sinds 1953
Wandafwerking

Wandafwerking

Wij staan voor betrouwbaarheid en garanderen kwaliteit
Er zijn vele verschillende mogelijkheden betreft het afwerken van wanden en/of plafonds. Belangrijk voordat er te werk kan worden gegaan aan de afwerking van wanden en/of plafonds is dat er gekeken wordt naar de conditie van de ondergrond. Op basis hiervan kan namelijk een gedegen advies worden uitgebracht. Vink Schilderwerken komt dan ook al te graag bij u kijken en samen met u de mogelijkheden bespreken.

Een aantal mogelijkheden die Vink Schilderwerk levert qua wandbewerking zijn:

  • Latexwerkzaamheden
  • Glasvezelbehang
  • Vinylbehang
  • Stucwerk
Lees meer

Iemand nodig voor acurate wandafwerking?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Een impressie van ons werkWandafwerking-impressie-1
Wandafwerking-impressie-2
Wandafwerking-impressie-3Unieke wandafwerking

Wanneer u op zoek bent naar een unieke wandafwerking voor een nieuwbouw- of bestaand huis bent u bij Vink Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zorgen voor wandafwerking op maat. Van behangen, sauzen tot stuccen onze specialisten kunnen het.
Wanneer u meer sfeer in huis wil creëren is behang dé oplossing. Met behang kunt u vele kanten op gaan om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst. Kies voor trendy, sfeervol, klassiek, sober, ingetogen of juist een heel uitbundig behang. Met uitgesproken kleuren, designs en structuren kunt u een prachtig effect creëren op de wand. Wij kunnen behangwerk verzorgen van papier, vinyl of glasvlies.
Tegenwoordig is glasweefsel steeds vaker terug te vinden als wandafwerking interieurs. Glasweefsels is in vele structuren te leveren. Naast de vele structuren kan er ook gekozen worden voor een helemaal gladde wand die afgewerkt wordt met latex in een gewenste kleur.
Glasweefsel is ook steeds vaker te vinden in keukens. In plaats van tegels boven het aanrecht wordt er steeds vaker gekozen voor glasweefsel. Over het weefsel wordt een muurverf aangebracht die goed bestand is tegen vet, water en vuil. Zodat de muur lang mooi blijft maar er ook gewoon optimaal gebruik kan worden gemaakt van de keuken.

Wandafwerking bij Vink Schilderwerken

Vink Schilderwerken bestaat al sinds 1953 sindsdien zorgen wij voor tevreden klanten. Volgens ons eenvoudige maar effectieve familierecept: betrouwbaarheid en kwaliteit.
Wij bewerken iedere wand met een strak behang of- spuitwerk. Doordat er speciale coatings worden aangebracht kunnen de wanden eenvoudig worden schoongemaakt.
Meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van wandafwerking? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht