Schildersbedrijf Rotterdam
Sinds 1953
Rotterdam

Schildersbedrijf Rotterdam

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Bent u op zoek naar een schilder in Rotterdam die eerlijk is? Dan bent u bij Vink Schilderwerken aan het juiste adres! Met al meer dan 70 jaar ervaring bieden wij top kwaliteit schilderwerk.

Wij hebben enkel erkende vakschilders die altijd hun afspraken nakomen. Pas als u het perfect vindt, zit ons werk erop. Om hier zeker van te zijn loopt de schilder uit Rotterdam samen met u het werk na.

Onze diverse keurmerken laten zien dat wij staan voor de hoogste klasse en de beste service. Hiermee staan wij garant voor vakwerk en duurzaam schilderwerk.

Erkend schildersbedrijf in jouw regio Rotterdam

Wij zijn een erkend schildersbedrijf. Omdat we aangesloten zijn bij onderhoud NL. Hierdoor staan wij in voor perfect schilderwerk. Bovendien zijn al onze schilders opgeleid en erkend. Kwaliteit en eerlijk zijn, staan bij ons op een gedeeld eerste plaats. Wij bewijzen dit door de certificaten die wij hebben.

Lees meer.

Schildersbedrijf Rotterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bekijken. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


BEKIJK ONZE REFERENTIE VOOR SCHILDERWERK IN ROTTERDAM


Dé binnen- en buitenschilder

Vink Schilderwerken is hét schildersbedrijf voor uw schilderwerk, binnen én buiten. Van zakelijk tot particulier tot overheid, wij gaan geen klus uit de weg. Ook voor monumentaal schilderwerk draaien wij onze hand niet om. Wij zijn er voor u. Onze vakschilders zorgen ervoor dat uw schilderwerk duurzaam gedaan wordt.
Ook bij het binnenschilderwerk wordt elke kwaststreek met aandacht gezet. Bovendien wordt uw interieur verzorgd met de aandacht die het verdient.

Passende offerte

Om het werk en de prijs vast te stellen, komen wij op afspraak langs om uw pand te zien. Wij bekijken exact wat er gedaan moet worden en wat er voor nodig is. U ontvangt dan binnen twee weken een offerte op maat. Hiermee worden financiële verrassingen voorkomen omdat in hierin afspraken duidelijk genoemd staan.

Waarom een schildersbedrijf inhuren?

U wilt geen omkijken meer hebben? Dan huurt u Vink Schildewerken in. Wij voorzien u van persoonlijk advies over wat mogelijk is op het gebied van soorten verf. Daarbij weet je dat wij altijd perfect werk doen van de hoogste klasse. We zijn er niet enkel voor een eerste verfbeurt. Samen spreken we af hoe wij het schilderwerk goed kunnen bijhouden. Zo blijft het lang mooi.

Diverse werkzaamheden

Naast prachtig schilderwerk voor binnen en buiten hebben onze vakmensen ook de kennis voor de juiste beglazing, afwerking van wanden en onderhoud van de bouw. Zo zorgt Vink Schilderwerken voor het antwoord dat compleet en optimaal is voor uw vraagstuk.
Beglazing
Naast perfect schilderwerk zorgen wij ook voor beglazing. Goede beglazing is van enorm belang. Het is namelijk een groot deel van een pand of woning. Het zorgt voor sfeer, natuurlijk licht, uitzicht en comfort. Goede beglazing heeft ook een praktische toevoeging. Zo zorgt de juiste beglazing voor goede isolatie. Het vervangen of plaatsen van beglazing kan diverse redenen hebben. Misschien heeft u last van lekkende ruiten of breukruiten.
Niet enkel voor het eenvoudig vervangen van uw beglazing zijn wij de juiste partner. Misschien wilt u uw beglazing vervangen door ander soort glas zoals veiligheidsglas, figuurglas, HR++ glas of isolatieglas. Ook dan kunt u bij ons terecht.
Wandafwerking
Heeft u een nieuwbouw- of bestaand huis en bent u op zoek naar unieke en prachtige wandafwerking? Vink Schilderwerken is uw partner. Van behangen, sauzen tot stuccen, wij zijn er voor u.
Voor meer sfeer in uw woning gaat u voor behangen. Met behang kunt u voor elke stijl, elke kleur en elk patroon gaan. U kunt gaan voor papier, vinyl of glasvlies behang. Een andere optie is glasweefsel. Ook dit is in vele structuren te krijgen.
Bouwonderhoud
U voorziet uw woning of pand van een schilderbeurt. Dit is het perfecte moment om beschadigde delen en houtrot op te pakken. Dit kunnen wij gelijk voor u meenemen. Wij zorgen ervoor dat je niets meer ziet van eventuele houtrot. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer uw pand of woning goed onderhouden wordt, voorkomt u houtrot. Met het juiste materiaal en de juiste kennis, bieden wij altijd een totaaloplossing.


Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Rotterdam.

Binnen 1 werkdag berichtVeelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand. Dit door een verlaagd btw tarief per uur.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.