Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Rotterdam
Sinds 1953
Rotterdam

Schildersbedrijf Rotterdam

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Vink Schilderwerken aan het juiste adres! Met al meer dan 60 jaar ervaring bieden wij een hoge kwaliteit schilderwerk.

Wij hebben enkel erkende vakschilders die altijd hun afspraken nakomen. Pas als u tevreden bent zit ons werk erop. Om hier zeker van te zijn inspecteert de schilder samen met u het schilderwerk.

Onze verschillende keurmerken bewijzen dat wij staan voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Hiermee staan wij garant voor vakwerk en duurzaam schilderwerk.

Erkend schildersbedrijf in regio Rotterdam

Wij zijn een erkend schildersbedrijf, aangesloten bij onderhoud NL. Hierdoor garanderen wij kwaliteit schilderwerk. Bovendien zijn al onze schilders opgeleide en erkende vakschilders. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op een gedeeld eerste plaats. Wij bewijzen dit door de certificeringen die wij hebben verkregen.Lees meer.

Schildersbedrijf Rotterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


BEKIJK ONZE REFERENTIE VOOR SCHILDERWERK IN ROTTERDAM


Dé binnen- en buitenschilder

Vink Schilderwerken is hét schildersbedrijf voor uw binnen- én buitenschilderwerk. Van zakelijke tot particuliere klussen en van klussen voor de overheid tot monumentaal schilderwerk, wij zijn er voor u. Onze vakschilders zorgen ervoor dat uw buitenschilderwerk duurzaam gedaan wordt.
Ook bij het binnenschilderwerk wordt elke kwaststreek met aandacht gezet. Bovendien wordt uw interieur verzorgd met de aandacht die het verdient.

Passende offerte van een schildersbedrijf in Rotterdam

Om het werk en de prijs te bepalen komen wij op afspraak langs voor een bezichtiging. Wij bekijken zorgvuldig wat er gedaan moet worden en wat hiervoor nodig is. U ontvangt dan binnen twee weken een offerte op maat. Hiermee worden financiële verrassingen voorkomen omdat in deze offerte duidelijke afspraken staan.

Inspectie van het schilderwerk

Om het werk en de prijs van het schilderwerk te kunnen bepalen zal Vink eerst langskomen voor een bezichtiging. Vervolgens zal er binnen twee weken een passende offerte voorgelegd worden. Hierin zullen duidelijke afspraken staan. Op deze manier zult u niet voor financiële verassingen komen te staan tijdens de uitvoering.
Wanneer onze vakschilders klaar zijn zullen zij altijd samen met u het gedane werk inspecteren. Zo weten wij zeker dat u helemaal tevreden bent. Want wij zijn pas klaar met ons werk wanneer u het perfect vindt.


Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Rotterdam.

Binnen 1 werkdag berichtVeelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.