ASVZ Gerlindestraat 1-11, Rotterdam
Complex van ASVZ
Gerlindestraat 1-11, Rotterdam

Een mooie lik verf voor het houtwerk en de muren

Voor weer een frisse uitstraling van het complex
Het complex dat Vink Schilderwerken heeft mogen schilderen is van ASVZ. Hier wonen mensen met een beperking. Dat maakte deze klus gelijk al bijzonder omdat er veel rekening gehouden diende te worden met de bewoners. Hun begeleiding heeft ze voorbereid op het feit dat wij langskwamen.
Het complex bestaat uit diverse huizenblokken. Ieder blok heeft zijn eigen entree, elke entree heeft weer zijn eigen kleur. Alle gevels op de eerste verdieping zijn wit gesausd en alle kozijnen dekkend bruin geschilderd. De opbouwen op het dak zijn gebeitst.
Voor de gevels is gebruik gemaakt van traditionele synthetische lak. Voor alle muren is gebruik gemaakt van watergedragen muurverf. De verfsoort die gebruikt is, is Wijzonol. Dit geheel naar wens van de klant.

Lees verder.

Schildersbedrijf in Rotterdam nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Rotterdam bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Houtwerk en muren
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-1
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-2
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-3
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-4
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-5
Gerlindestraat-1-11-Rotterdam-6

Omdat sommige delen van het complex hoog gelegen zijn, is gebruik gemaakt van hulpmiddelen. De huizen zijn in de steigers gezet. Daarbij is voor de kopgevels gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Na afloop van de klus hebben wij er ook voor gezorgd dat het schoonmaakwerk netjes en goed gedaan is. Hiervoor hebben we een extern bedrijf ingeschakeld. Alle werkzaamheden waren deze keer buiten.
Deze klant was een zakelijke klant, de klus is namelijk direct afkomstig van ASVZ. Hierbij hadden zij de wens dat onze vakmensen rekening zouden houden met de bewoners. Dit is gedaan door duidelijke afspraken te maken met elke teamleider afzonderlijk. Deze afspraken hebben onze schilders goed nagekomen. Zo wisten de begeleiders hoe zij de bewoners diende voor te bereiden en waren wij de bewoners zo min mogelijk tot last.
ASVZ heeft diverse panden door Zuid-West Nederland. Wij hebben al vaker het schilderwerk voor hun panden uitgevoerd. Omdat zij erg tevreden waren over onze omgang met de werkzaamheden en het resultaat, benaderen zij ons vaker voor dit soort klussen. Dit specifieke pand was echter wel een nieuwe voor ons. Wederom een leuke uitdaging met een mooi resultaat!

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht