Schildersbedrijf Sliedrecht
Sinds 1953
Sliedrecht

Schildersbedrijf Sliedrecht

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Met meer dan 70 jaar ervaring is Vink Schilderwerken uw betrouwbare schildersbedrijf in Sliedrecht. Wij realiseren uw schilderklus met veel zorg en passie, en komen onze afspraken ten alle tijden na. Een schildersbedrijf waar u op kan vertrouwen. Wel zo belangrijk!

Wij staan altijd voor u klaar!
Niet alleen in de zomer kunt u bij ons terecht. Voor de koudere maanden hebben wij een professionele winterschilder die ervoor zorgt dat uw schilderwerk er ook in deze periode prachtig uitziet. Zowel het binnen- als het buiten schilderwerk. Onze winterschilder maakt gebruik van onze speciale sneldrogende kwaliteit verf. Deze maakt het mogelijk om ook bij lage temperaturen de klus succesvol te klaren.

Wij helpen u graag verder! Benieuwd naar ons schilderwerk van onze schilders in Sliedrecht? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Lees meer.

Schildersbedrijf Sliedrecht nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Sliedrecht bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.Wij zijn breed inzetbaar

Vink Schilderwerken is zeer breed inzetbaar. Dit is te zien aan de projecten die wij onlangs uitgevoerd hebben. Van zakelijke klussen tot aan particuliere klussen. Van kerken tot aan molens. Niets is voor ons te gek. U kunt voor al uw klussen bij ons terecht en rekenen op alleen het allerbeste resultaat.
Ook schilderklussen op hoogte zijn voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand voor u voorzien van een nieuwe verflaag. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer netjes en verzorgd bij staat. Weer zo goed als nieuw!

Duurzaam & kwaliteit: daar kan u bij ons op rekenen

Wij vinden het belangrijk dat uw schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Ten eerste maken wij enkel gebruik van de juiste verf. Dit is zeer belangrijk. Wij bezitten verschillende soorten verf voor verschillende soorten situaties. Onze schilders in Sliedrecht weten altijd welk soort verf geschikt is voor uw klus.

Daarnaast kan een gepaste behandeling niet ontbreken. Dit doen wij gelijk nadat wij het schilderwerk uitgevoerd hebben. Tot slot zorgt goed onderhoud voor een langere duurzaamheid van uw schilderwerk. Vraag gerust naar onze meerjarenonderhoudsplanning.

Enkel het beste resultaat door schildersbedrijf Sliedrecht!

Zodra wij klaar zijn met het schilderwerk lopen wij samen met u het schilderwerk na. Zo weten wij zeker dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Heeft u vragen, opmerkingen of aanmerkingen? Geef dit gerust aan. Wij ontvangen graag uw feedback zodat wij onzelf kunnen blijven verbeteren. Pas als u tevreden bent kunnen wij met een gerust hart naar een volgende klus!

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Sliedrecht.

Binnen 1 werkdag bericht