Duurzaam schilderen
Sinds 1953
Schildersbedrijf voor de Randstad

Duurzaam schilderen

Wij van schildersbedrijf Vink Schilderwerken vinden het belangrijk dat onze klanten lang plezier hebben van ons werk, daarom schilderen wij duurzaam. Dit is natuurlijk fijn om te weten, maar wat houdt duurzaam schilderen nu eigenlijk in? Wij hebben een paar punten voor u op een rijtje gezet.

Kwestie van ondergrond beoordelen
Duurzaam schilderwerk begint met de ondergrond juist te beoordelen. Zijn er gebreken, en wat zijn deze? Op de conditie van de ondergrond wordt het materiaal en de techniek aangepast. De bescherming en duurzaamheid is verbonden aan de staat van onderhoud, ligging van het huis/gebouw, weersinvloeden, kwaliteit van de materialen en de wijze van voorbehandeling en opbrengen van de verf.

Duurzaam schilderwerk

Gebruik van juiste verf en behandeling
Wanneer de ondergrond is beoordeeld, moet er gebruik gemaakt worden van de juiste verf en behandeling. Elke soort ondergrond heeft een andere werkwijze nodig, de wijze van schilderen is natuurlijk afhankelijk van de staat ervan. De ligging van het huis, kwaliteit van de materialen en de wijze van voorbehandeling is kritiek. Hiervoor is vakmanschap nodig, en dat is nu juist waar wij over beschikken bij Vink Schilderwerken! Bij schilderen is haastige spoed zelden goed en goedkoop is vaak duurkoop. Met ons kwalitatief hoogwaardige vakmanschap en aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding zouden wij deze keuzes graag voor u maken.

Onderhoud
Mede door het wisselvallige weer en het vochtige klimaat waar Nederland over beschikt, is het van groot belang om regelmatig uw schilderwerk bij te houden. Inspectie van de staat van onderhoud is een echte pre voor de buitenzijde van uw huis, maar ook voor binnen. Door middel van onderhoud voorkomt u houtrot en torenhoge kosten voor vervanging.

Voorkomen is beter dan genezen, dat is bekend. Dit geldt zoals voorgaande tekst heeft beschreven ook voor uw schilderwerk. Wij van Vink Schilderwerken doen dit graag voor u. U krijgt van ons een eerlijk advies en u hoort van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Wij leveren ons werk altijd met bijbehorende kwaliteit, vakmanschap en ervaring. Ook onze winterschilders! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag in contact met u via 0183-358333 of info@vinkschilderwerken.nl.

Duurzaam schilderwerk

Duurzaam schildersbedrijf nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Schildersbedrijf Utrecht - Duurzaam schilderwerk 1
Schildersbedrijf Utrecht - Duurzaam schilderwerk 2
Schildersbedrijf Utrecht - Duurzaam schilderwerk 3

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht