Lekke ruit
Wij vervangen
Lekke ruit

Lekke ruit

Met voordelige meevaller
Dubbel glas met vocht ertussen? Dit zorgt ervoor dat het zicht van binnen naar buiten wordt belemmerd en andersom geldt dit ook. Het is zeer onpraktisch. Uw dubbel glas is lek waardoor hij vervangen zal moeten worden. Dit klusje neemt Vink u graag uit handen.
Benieuwd naar het belang van de vervanging en hoe wij dit aanpakken? Lees dan snel verder.

Actie is van belang

Eén van de gevolgen van een lek in dubbel glas is, zoals bovenstaand genoemd, zichtbelemmering. Daarnaast neemt de isolatiewaarde van het glas af. Wat zich uiteindelijk vertaald in een hogere energierekening. Hier zit u niet op wachten, toch? Daarom is het van belang om lek dubbel glas te vervangen.
Reparatie van lekgeslagen dubbel glas is helaas niet mogelijk. Daarom wordt bovenstaand ook telkens gesproken over vervanging. Zo weet u zeker dat uw huis goed geïsoleerd is en het zicht zo optimaal mogelijk blijft.

9% btw-tarief

Een lek in uw ruit is heel vervelend. Gelukkig kunt u deze vervangen met een aantrekkelijke besparing. In veel van de gevallen betaalt u namelijk 9% BTW op de montage in plaats van 21%. Hier heeft u recht op omdat u de woning isoleert, waardoor deze energiezuiniger wordt. Lees meer over de voorwaarden van dit voordelige 9% tarief.

Werkwijze

Wanneer uw glas aan vervanging toe is, komen wij allereerst de ruit inmeten. Hierbij checken we uiteraard de staat van het kozijn, waarna een prijsopgave volgt. Nadat de opdracht met u rond is, bestellen wij de ruit en kan deze binnen enkele weken geplaatst worden. We maken duidelijke afspraken zodat onze gespecialiseerde glaszetters het gewenste resultaat kunnen leveren.
De glaszetters zullen eerst de oude ruit verwijderen, deze wordt afgevoerd naar onze container voor Vlakglasrecycling. De nieuwe ruit wordt geplaatst volgens de laatste normen en indien nodig worden daarbij nieuwe glaslatten gebruikt. Zo heeft u weer helder zicht!

Resultaat

Wij als Vink bestaan al meer dan 70 jaar. Hierdoor is veel ervaring opgebouwd. We zorgen dat alleen de beste vak deskundigen voor u aan het werk gaan. Betrouwbaarheid en kwaliteit spelen namelijk een belangrijke rol en dit willen we u kunnen garanderen.
U kunt met eigen ogen zien wat voor werk wij afleveren. Benieuwd naar het resultaat van de ruiten die wij hebben vervangen? Of onze andere werkzaamheden? Bekijk dan onze uitgevoerde projecten.
Voor verdere vragen over uw lekke ruit kunt u met ons contact opnemen.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht