Winterschilder
Sinds 1953
Winterschilder

Winterschilder

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Lage temperaturen beginnen in te zetten, het is winter. Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe lik verf? Geen probleem! Ook dan staat onze winterschilder voor u klaar. Bent u aan het twijfelen om u huis te laten schilderen? Onze winterschilder kan u korting geven in de winterschilder periode, van half november tot half maart. Extra voordelig, de gemiddelde kosten en gemiddelde prijzen zijn lager en nog steeds de kwaliteit die van ons gewend bent.

Werkwijze van onze winterschilder


Afhankelijk van welke onderdelen geschilderd dienen te worden en het pand gaan onze vakmensen beslissen welke aanpak en techniek zij gaan gebruiken voor het schilderwerk. Tijdens het schilderen van een plafond moet weer een andere techniek worden gebruikt dan bij een trapgat, en kozijnen zijn weer een ander verhaal. Dit gaat op voor alle kamers in en alle ruimtes rond uw huis. Daarom checkt onze winterschilder eerst wat er allemaal opgepakt dient te worden en maakt dan een planning van hoe hij het gaan aanpakken. Want ieder pand is uniek, zowel de binnen- als de buitenkant van uw huis.

Maar waarom zou u dan kiezen voor de winterschilder? De winter is een tijd van kou, binnen zijn en de nodige gezelligheid creëeren. Daarvoor is een goede verzorging van uw pand belangrijk. Daar bij heeft de schilder vaak wat minder te doen. Dat weet ook de overheid, zij proberen namelijk het onderhoud van huizen en panden te stimuleren. Daarom hebben zij het lage btw-tarief ingesteld voor schildersklussen. Deze geldt natuurlijk ook in de winter.

Verder lezen


Winterschilder voor in of rond uw pand nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Winterschilder - Header Nieuwegracht 65 2
Winterschilder in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Schilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan wel 30 studenten van Universiteit Tilburg. We verzorgden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het bijzondere aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s hieronder. Voor deze gewelven gebruikten we een speciale muurverf die bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier op voorhand rekening mee te houden. Dankzij deze speciale verf blijft het schilderwerk langere tijd goed, waardoor er dus ook minder onderhoud gepleegd hoeft te worden. Bespaar op de kosten, winterschilders van Vink Schilderwerken doen uw binnenschilderwerk en spaar geld uit.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat ook een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen verdragen wanneer de verf droogt.
Om de ruimte visueel wat aantrekkelijker te maken, hebben we de muren een leuk kleurtje gegeven. Uiteraard wel in overleg.

Het resultaat van onze winterschilder

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Winterschilder - Header Steenvliet
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Schilderen, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Eén van onze klanten waarmee we al langere tijd een relatie hebben, heeft ook weer onlangs het binnenschilderwerk door ons laten uitvoeren. Het ging om het schilderen van de hele woning: van de zolder tot de begane grond.
Daarbij hebben we de wanden geschilderd, het plafond geschilderd en ook een aantal raamkozijnen hebben we een nieuw laagje verf gegeven. Vink Schilderwerken kan per dag een hoop werk verzetten.
De bewoners van het huis waren wederom zeer tevreden over het werk dat we geleverd hebben en zullen nog lange tijd van het resultaat kunnen genieten, door de kwaliteit van de verf die we gebruiken.

Het resultaat van onze winterschilder

Verf, behang én glas
Winterschilder - Steenvliet detail 1
Winterschilder - Steenvliet detail 2
Winterschilder - Steenvliet detail 3
Winterschilder - Steenvliet detail 4
Winterschilder - Steenvliet detail 5
Winterschilder - Steenvliet detail 6

Winterschilder - Header Lage mosten 17
Winterschilder kantoorpand
Lage mosten 17, Breda

Rood, wit en met een duidelijke V

Schilderwerk voor Vroon in Breda
Het bedrijf Vroon in Breda heeft er ook voor gekozen om hun kantoorpand te laten schilderen in de winter. Het ging hierbij voornamelijk om het schilderen van de muren en deuren van het pand.
Voor de deuren is gekozen voor een warme, rode kleur. Deze rode kleur hebben onze schilders uit het logo en de huisstijl van Vroon afgeleid. Deze kleur springt prachtig uit de witte en grijze kleurtinten die zich in het pand bevinden. Zo is het schilderwerk mooi in lijn met de huisstijl en heeft het toch wat extra. Om het schilderwerk niet té druk te laten ogen is er voor veel muren een egale, witte kleur gekozen.

Er is echter één muur in het kantoorpand die we dezelfde rode kleur hebben gegeven als het logo en de deuren. Hierop hebben we het logo terug laten komen. Dus een grote witte V. Ook hier zorgt het contrast tussen de egale witte en warme rode kleur voor een prachtig effect. De muur is een échte eyecatcher in het kantoorpand. Iets waar onze winterschilder zeer tevreden over is.
Samen met de klant zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat en de kwaliteit die onze winterschilder geleverd heeft. De verf die onze vakmensen gebruiken zorgt ervoor dat iedereen bij Vroon nog lang kan genieten van het geleverde werk door de winterschilder.

Het resultaat van onze winterschilder

Mooi rood is niet lelijk
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 1
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 2
Winterschilder - Lagemosten 17detail 3
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 4
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 5
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 6

Winterschilder - Header Nieuwegracht 61
Winterschilder historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Nieuwegracht 61 in Utrecht: het Sint Bonaficiushuis. Een pand met een lange historie. In dit pand woonden onder andere verschillende bisschoppen.
Onze winterschilder had een mooie uitdaging met het schilderwerk in Utrecht. Hier staat namelijk een prachtig historisch pand. Het schilderwerk aan zo'n monumentaal pand moet met respect voor de geschiedenis gedaan worden. Daarom is zo'n klus nooit standaard. Het karakter van het pand moet behouden blijven.
Op de zolder van dit pand diende een presentatieruimte te worden gemaakt. Onze winterschilder is opgebeld om deze klus te klaren. De foto's laten zien dat de presentatieruimte is voorzien van een prachtige laag verf. De muren, de trappen en de kozijnen hebben nu een prachtige uitstraling gekregen. Ook andere plekken en gebreken in het schilderwerk hebben onze vakschilders meegenomen.
Bovendien hebben we uiteindelijk het hele gebouw doorlopen om alle slechtere plekken en beschadigingen meteen mee te pakken en te herstellen.

Het resultaat van onze winterschilder

Een prachtige presentatieruimte
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 1
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 2
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 3
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 4
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 5
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht