Vink Schilderwerken is regulier geopend, wij voeren de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.
Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Winterschilder
Sinds 1953
Winterschilder

Winterschilder

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Lage temperaturen beginnen in te zetten, het is winter. Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe lik verf? Geen probleem! Ook dan staan wij voor u klaar. Bent u aan het twijfelen om u huis te laten schilderen? Wij kunnen u korting geven in de winterschilder periode, van half november tot half maart. Extra voordelig, de gemiddelde kosten en gemiddelde prijzen zijn lager en nog steeds de kwaliteit die van ons gewend bent.

Werkwijze


Welke techniek en aanpak moet worden toegepast voor uw schilderwerk hangt af van het pand en van wat er geschilderd moet worden. Bij een plafond moet weer een totaal andere techniek worden toegepast als bij een trapgat en kozijnen zijn weer een ander verhaal, dit geldt voor alle ruimtes in en rondom uw huis. Daarom kijken wij eerst wat er moet gebeuren en maken we een plan van aanpak. Want ieder pand is uniek, zowel binnen als buiten.

Maar waarom zou u dan kiezen voor de winterschilder? De winter is een tijd van kou, binnen zijn en de nodige gezelligheid creëeren. Daarvoor is een goede verzorging van uw pand belangrijk. Dat weet ook de overheid, zij proberen namelijk het onderhoud van huizen en panden te stimuleren. Daarom hebben zij het lage btw-tarief ingesteld voor schildersklussen. Deze geldt natuurlijk ook in de winter.

Verder lezen


Winterschilder voor in of rond uw pand nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.
Winterschilder - Header Nieuwegracht 65 2
Winterschilder in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Schilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan wel 30 studenten van Universiteit Tilburg. We verzorgden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het bijzondere aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s hieronder. Voor deze gewelven gebruikten we een speciale muurverf die bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier op voorhand rekening mee te houden. Dankzij deze speciale verf blijft het schilderwerk langere tijd goed, waardoor er dus ook minder onderhoud gepleegd hoeft te worden. Bespaar op de kosten, winterschilders van Vink Schilderwerken doen uw binnenschilderwerk en spaar geld uit.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat ook een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen verdragen.
Om de ruimte visueel wat aantrekkelijker te maken, hebben we de muren een leuk kleurtje gegeven. Uiteraard wel in overleg.

Het resultaat van onze winterschilder

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Winterschilder - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Winterschilder - Header Steenvliet
Woning schilderen
Steenvliet 52, Geldermalsen

Schilderen, behangen én glas plaatsen

Van zolder tot begane grond
Eén van onze klanten waarmee we al langere tijd een relatie hebben, heeft ook weer onlangs het binnenschilderwerk door ons uit laten voeren. Het ging om het schilderen van de hele woning: van de zolder tot de begane grond.
Daarbij hebben we de wanden geschilderd, het plafond geschilderd en ook een aantal raamkozijnen hebben we een nieuw laagje verf gegeven. Vink Schilderwerken kan per dag een hoop werk verzetten.
De bewoners van het huis waren wederom zeer tevreden over het werk dat we geleverd hebben en zullen nog lange tijd van het resultaat kunnen genieten, door de kwaliteit van de verf die we gebruiken.

Het resultaat van onze winterschilder

Verf, behang én glas
Winterschilder - Steenvliet detail 1
Winterschilder - Steenvliet detail 2
Winterschilder - Steenvliet detail 3
Winterschilder - Steenvliet detail 4
Winterschilder - Steenvliet detail 5
Winterschilder - Steenvliet detail 6

Winterschilder - Header Lage mosten 17
Winterschilder kantoorpand
Lage mosten 17, Breda

Rood, wit en met een duidelijke V

Schilderwerk voor Vroon in Breda
Het bedrijf Vroon in Breda heeft er ook voor gekozen om hun kantoorpand te laten schilderen in de winter. Het ging hierbij voornamelijk om het schilderen van de muren en deuren van het pand.
Voor de deuren is gekozen voor een warme, rode kleur die er mooi uitspringt tegen de witte en grijze kleuren die terug te vinden zijn in het pand. Deze rode kleur is ook terug te vinden in de huisstijl van Vroon. De meeste muren hebben we een egale, witte kleur gegeven.

Eén van de muren hebben we echter ook de rode kleur gegeven die we ook gebruikt hebben op de deuren. Op deze rode muur hebben we de V uit het logo van Vroon in het wit terug laten komen. Het contrast tussen de rode en witte kleuren verf op de muur zorgen voor een opvallend effect, iets waar wij zeer tevreden over zijn.
De klant was zeer tevreden over het eindresultaat en ook wij zijn trots op de kwaliteit die we geleverd hebben. Dankzij de verf die we gebruiken kan Vroon nog lang genieten van het geleverde schilderwerk.

Het resultaat van onze winterschilder

Mooi rood is niet lelijk
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 1
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 2
Winterschilder - Lagemosten 17detail 3
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 4
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 5
Winterschilder - Lagemosten 17 detail 6

Winterschilder - Header Nieuwegracht 61
Winterschilder historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Nieuwegracht 61 in Utrecht: het Sint Bonaficiushuis. Een pand met een lange historie. In dit pand woonden onder andere verschillende bisschoppen.
Schilderwerk in Utrecht aan een historisch pand is nooit standaard. Dat moet met respect voor de geschiedenis gedaan worden. Het karakter moet behouden blijven.
Wij werden ingeschakeld voor het schilderwerk op de zolder: dat moest een presentatieruimte worden. Daar hebben onze binnenschilders, zoals te zien is op de foto's, voor gezorgd: het verven van de muren, het verven van de trappen, de muren schilderen en natuurlijk het schilderwerk aan de kozijnen. Onze binnenschilders hebben alles meegenomen, voor een schitterend resultaat!
Daarnaast hebben we het hele gebouw nagelopen: alle beschadigingen en overige gebreken aan het schilderwerk hebben we direct hersteld. Dat doet onze schilder vaak.

Het resultaat van onze winterschilder

Een prachtige presentatieruimte
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 1
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 2
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 3
Winterschilder - Nieuwegracht 61 detail 4
Vink Schilderwerken - Nieuwegracht 61 detail 5
Vink Schilderwerken - Nieuwegracht 61 detail 6