Winterschilder Utrecht
Sinds 1953
Voordelige winterschilder

Winterschilder Utrecht

Korting en subsidie op binnenwerk
Uw woning of bedrijfspand is weer toe aan een nieuwe lik verf? Bespaar 10% op het totale werk binnen en buiten van half november tot en met half maart met de winterschilder.
Daarnaast stimuleert de overheid het onderhoud aan uw eigen woning. Als u daarvoor in aanmerking komt, betaalt u slechts 9% btw in plaats van 21%!
De winter is de tijd van gezelligheid, maar ook vooral van het binnen zijn. Deze tijd vraagt om een goede en verzorgde omgeving van uw huis of bedrijfspand. De schilders van Vink gaan graag in dit seizoen voor u aan de slag om de perfecte omgeving te creëren.

Voordelen winterschilder

Bent u zich bewust van de voordelen en de mogelijkheden om uw schilderwerk te laten verrichten in de winter? Zelfs in de winter is het mogelijk voor ons om uw schilderwerk te verichten, zowel binnen als buiten! We hebben de voordelen van een winterschilder voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder.
  • Een goede start van het nieuwe jaar!
  • Klaar voor de zomer, zonder nog onderhoud te hoeven verrichten.
  • Maak gebruik van specialisten die rekening houden met de omstandigheden als temperatuur en relatieve luchtvochtigheid.
  • De winter is doorgaans een wat rustigere periode. Wij kunnen u dus snel van dienst zijn.
  • In de winter kunnen wij u vaak scherpere tarieven aanbieden.
  • Daarnaast geniet u ook in de winter, wanneer u hiervoor in aanmerking komt, van de 9% btw regeling.

10% korting op het totale werk

Er is een verassend voordeel beschikbaar van 10 procent korting als u in de winter Vink inhuurt voor verfraaiing van uw huis of bedrijfspand. Een zeer aangename reden om de winterschilder in te huren.
De voorwaarden:
Voor wie? Particulieren en verenigingen van eigenaren (VvE’s).
Wanneer? Van half november tot en met half maart.
Grootte opdracht? Opdrachten van minimaal 3 mandagen.
Soort werk? Binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking.

Subsidie, btw van 21% naar 9%

Naast onze 10% korting kan het nog aantrekkelijker! De overheid stimuleert namelijk ook het onderhoud aan uw eigen woning. U kunt kijken of u hiervoor in aanmerking komt, als dit het geval is betaald u namelijk slechts 9% btw in plaats van 21%! U kunt contact met ons opnemen om verdere informatie te krijgen over hoe dit geregeld kan worden.

Dezelfde vakmannen

Er is geen enkel verschil tussen een reguliere schilder en een winterschilder behalve de periode waarin ze schilderen. Half november tot half maart geldt bij Vink Schilderwerken het winterschilder kortingstarief.

Binnen- en buitenschilderwerk

U kunt zowel het binnen- als buitenschilderwerk aan een winterschilder uitbesteden. De strenge en natte winters vroeger maakten enkel binnen schilderwerk mogelijk. De winters zijn milder geworden en er bestaat speciale sneldrogende verf. Binnen- en buitenschilderwerk is dus beide mogelijk.

Resultaat

Maar hoe zal dan het huis of bedrijfspand eruitzien als het door Vink onder handen is genomen? Wij hebben vele referenties als winterschilder beschikbaar staan die u hier een beeld bij zullen geven. Dit komt omdat Vink al vanaf 1953 zorgt voor tevreden klanten door kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons familiebedrijf wil alleen het beste voor u!
Voor verdere vragen over de winterschilder kunt u contact opnemen met ons.
‘Vink, oneindige kwaststreken met kwaliteit’

Binnen 1 werkdag bericht

Schildersbedrijf Vink - Header Nieuwegracht 65 2
Binnenschilderwerk in de kelder van een monument
Nieuwegracht 65, Utrecht

Schilderwerk aan getoogde gewelven

Speciale muurverf vanwege vocht
Een bijzondere kelder in Utrecht vroeg onze speciale aandacht. Deze kelder biedt een plek om te eten aan studenten van Universiteit Tilburg. We verzorgden voor deze kelder het binnenschilderwerk.
Het bijzondere aan deze kelder zijn de getoogde gewelven die te zien zijn op de foto’s hieronder. Voor deze gewelven gebruikten we een speciale muurverf die bestand is tegen vocht. Omdat je in een kelder altijd last hebt van vocht, is het beter om hier op voorhand rekening mee te houden. Dankzij deze speciale verf blijft het schilderwerk langere tijd goed, waardoor er dus ook minder onderhoud gepleegd hoeft te worden.
Voor het verven van de trap kozen we voor een watergedragen 2 componenten verf, wat ook een slijtvaste verf is. Daardoor zal de verf een tijdje de last van vele schoenen kunnen verdragen.
Om de ruimte visueel wat aantrekkelijker te maken, hebben we de muren een leuk kleurtje gegeven. Uiteraard wel in overleg.

Het resultaat

Een kelder die boven zichzelf uitstijgt
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 3
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 65 2 detail 6

Schildersbedrijf Vink - Header Nieuwegracht 61
Binnenschilderwerk in historisch pand
Nieuwegracht 61, Utrecht

Van zolder naar presentatieruimte

Ook gebreken in schilderwerk hersteld
Het Bonaficiushuis is een pand met lange historie waar meerdere bisschoppen gewoond hebben.
Het schilderen van een historisch pand is nooit hetzelfde. Dat moet uitgevoerd worden met respect voor de lange historie van het pand, waarbij het karakter natuurlijk behouden moet blijven.
Bij historische panden is het belangrijk om zorgvuldig te werken te gaan, zo ook bij het binnenschilderwerk aan dit pand. Het karakter van het pand moest natuurlijk wel behouden blijven.
We hebben de zolder van het pand omgetoverd tot een presentatieruimte, door het opnieuw verven van de muren in een egale witte kleur. Ook hebben we al het schilderwerk in het gebouw nagelopen en hebben we eventuele gebreken hieraan hersteld.

Het resultaat

Een prachtige presentatieruimte
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 1
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 2
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 3
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 4
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 5
Schildersbedrijf Vink - Nieuwegracht 61 detail 6

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht