Wees op tijd en reserveer snel voor uw binnenschilderwerk voordat de planning vol is!
Schildersbedrijf Woerden
Sinds 1953
Woerden

Schildersbedrijf Woerden

Altijd een goed resultaat en netjes opgeruimd
Het kan lastig zijn om een goed schildersbedrijf te vinden. Vink Schilderwerken is hét schildersbedrijf in regio Woerden. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring en enkel vakschilders in dienst. Wij zorgen ervoor dat de klus netjes gedaan wordt met zorg voor uw spullen en meubilair. Wanneer de klus afgerond is, laten we het altijd netjes achter.

Wij zijn er voor schilderklussen binnen én buiten. Denk bij binnenschilderwerk aan wanden, plafonds, trappen, kozijnen, etc. Voor schilderwerk buiten zijn wij in te zetten voor muren en kozijnen van woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor monumentaal schilderwerk zijn onze schilders meer dan geschikt. Zij hebben ervaring met diverse monumentale panden en weten aan welke regels zij zich dienen te houden.

Het hele jaar door
Van januari tot en met december staan onze schilders klaar. Ook in de koude wintermaanden nemen wij binnenschilderwerk aan. In de winter hanteren wij een lager tarief. U krijgt dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs! Niet alleen als het lekker weer is zijn onze schilders aan het werk. Ook onze winterschilder zorgt ervoor dat secuur en goed schilderwerk ook in de koudere maanden gedaan wordt.

Lees meer.

Schildersbedrijf in Woerden nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Woerden bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

BEKIJK ONZE REFERENTIES VOOR SCHILDERWERK IN REGIO WOERDENOpgeleide en erkende schilders

Om altijd hoge kwaliteit te garanderen zorgen wij ervoor dat wij enkel opgeleide en erkende schilders in dienst hebben. Onze schilders zijn pas klaar met de klus wanneer u helemaal tevreden bent.

Altijd een offerte op maat

Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in regio Woerden? Neem dan gerust contact op. Vul ons formulier in en wij maken graag een afspraak om uw woning of pand in Woerden te komen bezichtigen. Wij bekijken wat er gedaan dient te worden en maken een offerte speciaal voor uw klus. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Al vele tevreden klanten
Met meer dan 70 jaar ervaring hebben wij al enorm veel tevreden klanten. Kijk gerust eens rond tussen al onze projecten op verschillende locaties en plekken. Van woningen tot complete bedrijfspanden. Vink Schilderwerken gaat geen uitdaging uit de weg en brengt elke opdracht tot een succesvol einde.

Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Woerden.

Binnen 1 werkdag bericht