Schildersbedrijf Zeist
Sinds 1953
Zeist

Schildersbedrijf Zeist

Vink Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit
Vink Schilderwerken is uw betrouwbare en professionele schildersbedrijf in Zeist! Wij komen altijd onze afspraken na. Het familiebedrijf heeft niet voor niets als bedrijfsfilosofie: ‘Vakschilderwerk en een betrouwbare dienstverlener’.

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij garanderen alleen de beste kwaliteit. Dit is mogelijk doordat al onze schilders opgeleide en erkende vakschilders zijn. En mede doordat zij elke kwaststreek met zorg en aandacht zetten, spat de kwaliteit van het schilderwerk er vanaf.

Met al meer dan 70 jaar ervaring in verschillende sectoren bezit Vink Schilderwerken over verschillende vaardigheden. Van zakelijke tot particuliere klussen, bij ons bent u aan het juiste adres. Zo hebben wij projecten voor de overheid, woningstichting en WBV uitgevoerd. Bovendien hebben onze vakschilders gebouwen als kerken, molens en monumentale panden geschilderd.

Lees meer.

Schildersbedrijf Zeist nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.


BEKIJK ONZE REFERENTIE VOOR SCHILDERWERK IN ZEIST


Uw buiten- én binnen schildersbedrijf in Zeist

Vink Schilderwerken is er voor uw buiten- en binnenschilderwerk. Klanten die u voorgingen geven aan dat de communicatie tijdens de projecten als zeer prettig ervaren werd. Bovendien vonden zij de prijs/kwaliteit-verhouding van ons vakwerk uitstekend. Mede door deze ervaringen vertrouwen onze klanten in ons schilderwerk. Daarbij gaan wij met aandacht voor uw interieur te werk. De aandacht die uw interieur verdient.

Onze werkwijze

Allereerst plannen wij samen met u een bezichtiging. U zult binnen 2 werkdagen bericht van ons krijgen om deze bezichtiging in te plannen. Bij deze bezichtiging zullen wij beoordelen wat nodig is en meten wij het werk op.

U zult vervolgens binnen 2 weken na de bezichtiging een vrijblijvende en gespecificeerde offerte van ons ontvangen. Zo krijgt u een transparante prijs en weet u hoe de kosten verdeeld zijn.
De uitvoering verloopt vervolgens geheel volgens afspraak. Zo zorgen wij ervoor dat onbekende gebreken altijd duidelijk gecommuniceerd worden. Bovendien laten wij altijd alles netjes achter.
Als laatste doet u samen met ons een eindcontrole. De schilder loopt samen met u langs het schilderwerk. Zoals een echte goede schilder hoort te doen. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar! Zo weet u en weten wij altijd zeker dat u tevreden bent met de geleverde dienst!


Bekijk meer referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf van Zeist.

Binnen 1 werkdag berichtVeelgestelde vragen
Hoe lang gaat het schilderwerk mee?

Bij Vink maken we gebruik van de juiste verf en behandeling, waardoor het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat. Onderhoud is bovendien erg belangrijk; het voorkomt houtrot en torenhoge kosten voor vervanging. U hoort dan ook van ons wanneer uw buitenschilderwerk aan inspectie toe is. Voorkomen is beter dan genezen.

Levert Vink Schilderwerken alleen schilderwerk?

Vakschilderwerk is onze core business, maar we leveren meer dan alleen schilderwerk. Zo vervangen we ook ruiten en werken we wanden af. Ook vervelende klusjes, waar u geen tijd voor heeft, nemen we met liefde uit handen. Denk hierbij aan het repareren van de dakgoot of het bijwerken van voegwerk.

Wanneer kom ik in aanraking met de winterschilder?

Indien u van half november tot en met half maart gebruikmaakt van een schilder van Vink. Een verrassend bijkomend voordeel: u krijgt 10% korting als u in de winter Vink inhuurt voor het verfraaien van uw huis of bedrijfspand.

Een winterschilder kan bovendien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk ingezet worden. Zelfs wanneer er strenge en natte winters zijn; Vink werkt immers met een speciale sneldrogende verf.

Hoe ziet de werkwijze van Vink Schilderwerken eruit?

Nadat u een offerte aangevraagd heeft, wordt er binnen twee werkdagen een afspraak met u gemaakt om het werk te komen bezichtigen. Op locatie kijken we wat nodig is en meten we het werk op. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na de bezichtiging een offerte, vrijblijvend en gespecificeerd. U krijgt de meest transparante prijs.

De uitvoering gaat geheel volgens afspraak. Alles wordt netjes achtergelaten en onbekende gebreken worden uiteraard met u gecommuniceerd.

Bij de eindcontrole inspecteert de schilder samen met u het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, is ons werk klaar.