Prof. Sproncklaan 22, Zeist
Ruime woning in een prachtige buurt
Prof. Sproncklaan 22, Zeist

Van hout tot staal tot beton

Alles ziet er weer stralend uit
Voor deze woning op de Prof. Sproncklaan 22 in Zeist hebben wij een prachtige schilderklus geleverd. De mooie, ruime woning is gelegen in een ruim opgezette buurt. Deze prachtige eengezinswoning is gebouwd in 1940. Onze vakschilders hebben, ook voor deze woning, weer prachtig werk afgeleverd en na afloop alles netjes achtergelaten.
De woning had een paar prachtige details. Bijvoorbeeld in het houtwerk van de erker. De woning heeft mooie overstekken en goten. Boven de voordeur hangt mooi glas-in-lood in een stalen kozijn. Om het af te sluiten bevat de woning een mooi blank gelakte voordeur. De klant wilde uiteraard niet dat deze prachtige details verloren gingen door onnauwkeurig schilderwerk. Hier hebben wij dan ook extra op gelet bij het aanbrengen van de lagen.
Nog een wens was het feit dat alle onderdelen in één dag geschilderd moest worden. Hieronder valt al het houtwerk, het stalen kozijn waar het glas-in-lood in zit, de gebeitste voordeur en het betonnen luifel boven de voordeur. Ook deze uitdaging gingen wij niet uit de weg.

Lees verder.

Schildersbedrijf in Zeist nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte
We sturen natuurlijk niet zomaar een offerte. Eerst komen we uw pand in Zeist bezichtigen. Pas dan kunnen we u een aanbod op maat doen.

Het resultaat

Van hout tot staal tot beton
Prof-Sproncklaan-22-zeist-1
Prof-Sproncklaan-22-zeist-2
Prof-Sproncklaan-22-zeist-3
Prof-Sproncklaan-22-zeist-4
Prof-Sproncklaan-22-zeist-5
Prof-Sproncklaan-22-zeist-6

Voor de bovenstaande werkzaamheden zijn diverse materialen gebruikt. Voor buiten is synthetische lak gebruikt. Voor de betonnen luifel heeft een laag muurverf gekregen. Als laatst is voor de voordeur blanke lak gebruikt. Al deze materialen zijn afkomstig van Sigma.
Sommige onderdelen waren niet binnen handbereik vanaf de grond. Daarom hebben wij onze eigen steigers opgezet, zo konden wij goed bij alle onderdelen die een laagje diende te krijgen.
Deze specifieke woning was nieuw voor ons, wel waren wij al bekend in de buurt. De buren hadden ons namelijk ook al ingeschakeld voor een schilderklus. Zij waren zo tevreden dat zij ons ook hebben aangeraden bij de buren. Ook op dit adres waren de bewoners zeer tevreden over het eindresultaat.

Bekijk de referenties van ons schildersbedrijf

Bekijk meer
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij hét schildersbedrijf.

Binnen 1 werkdag bericht